• The Corner.

THE CORNER. HOOFDSPONSOR; W. STEENVOORT MONTAGE BEDRIJF & LUCHTMECHANIEK.

We kunnen ons als club aanmelden bij de KNVB voor een proef om herhalingsbeelden, herhalingsbeelden van de VAR  te tonen. Het gaat dan om herhalingen van spelmomenten zodat iedereen kan zien wat er gebeurde in een bepaalde onduidelijke of normale  spelsituatie. Volgens de hooggeleerden in Zeist moet er nóg meer duidelijkheid komen. We zetten dan Bram Nieuwenhuizen, als hoofd VAR, in een crisishok naast het ketelhuis met daarin vierentwintig beeldschermen. Op elk veld komt een camera te hangen.

Mocht Bram iets constateren wat niet door de beugel kan volgens de regels dan grijpt hij in. Via de geluidsinstallatie kan hij de desbetreffende scheidsrechter op b.v. het flatveld, waar Marius Stroo fluit, corrigeren door eenvoudig te melden:  MARIUS, DAT LAATSTE DOELPUNT MOET AFGEKEURD WORDEN, JE ZAG WEER EEN BUITENSPEL OVER HET HOOFD. EEN VOLGENDE KEER GRAAG MEELOPEN MET HET SPEL. Marius loopt naar dat hok, kijkt, kijkt nog een keer en beslist.  Dan zijn we wel al vijf minuten verder in de wedstrijd!! Iedereen kan het horen, maar iedereen kan het ook zien, óp ons grote scherm in de ktine. Er staat overigens wel een fikse vergoeding tegenover. Die VAR is hem nog niet helemaal hè. Je zult als team maar een voorsprong hebben en opeens krijg je een pingel tegen en word jouw gescoorde doelpunt alsnog afgekeurd. Gebeurt hè. Dan worrie  toch gek, als speler, trainer of toeschouwer.  Ik moet het trouwens nog zien gebeuren dat  scheidsie Marius  Stroosnijder of scheidsie Bertus Vollebrecht zich laten overrulen? Dan moet je wel van hoge huize komen.

We kunnen op het grote scherm óók het promotiefilmpje laten zien dat ook op de site te bekijken is. Dit filmpje gaat over hoe een bedrijf ons zou kunnen sponsoren, d.m.v. een team te voorzien van b.v. een trainingspak of met een reclamebord langs het hoofdveld. Wie wil er als ondernemer nou niet pronken met zijn naam op een mooi billboard, naast die van de Corner? Dat levert je sowieso veel publiciteit op. De sponsorcommissie is trouwens druk in de weer met de nieuwe hoekvlaggen van de Corner. (Vandaag wéér gebak, van sponsor Grootendorst, van Chris v Z, hoofdprikker, want die is 77 jaar geworden. En,????. de leider der leiders: Cock,69jaar!)) Het laat dus nog even op zich wachten en volgens berichten, van een nogal duister  tussenpersoon, heeft dit te maken met de levertijd van de speciale stof en het type hout van de stokken.

Er moet rekening mee worden gehouden dat we, mogelijk, misschien, waarschijnlijk het volgende seizoen pas gebruik kunnen  gaan maken van deze unieke vlaggen. Die kans bestaat dus. Zouden wij misschien wél kans maken om Dick Advocaat binnen te halen? Ooit begon hij zijn trainerscarrière bij amateurclub DSVP uit Pijnacker. Dan zou het toch gepast zijn om ook bij een amateurclub te stoppen als trainer. Dat gaat nog wat worden hoor bij ons, want wie wordt de nieuwe trainer van de SC Monster? De vacaturebank draait op volle toeren. Er zijn zelfs gegadigden gesignaleerd langs diverse velden die wel trek hebben om bij onze vereniging aan de slag te gaan. Het kan ook een spion zijn van onze buren, voor spelers of leider.  Eigenlijk zouden die mensen ook bij de wedstrijden van de jeugd moeten gaan kijken om een beetje inzicht te krijgen wat er momenteel gaande is bij onze jeugdafdeling. (Jaren geleden is hier ene René van Delluf  bij ons begonnen als trainer, het kan je minder goed vergaan in je loopbaan als trainer.) Bij de jeugdwedstrijd SC Monster O19-1 - Verburch O19-1 zag ik wel een paar talentvolle voetballers rondlopen. Nu waren de Poelukers niet echt van groot niveau - vroeger liepen er grotere voetballers - maar bij die van ons loopt er wel met kwaliteit.

Laat ik het zo zeggen; bij de seniorenselectie  kan het binnenkort druk worden op het middenveld met goede, technisch vaardige spelers met aanvallend inzicht. Voor het team van trainert Marco de Wilde, leidert/verzorger Frank v Holst en vlaggert Arie v Spronsen waren er trouwens onnoemlijk veel kansen om een mega uitslag neer te zetten vandaag. Nééhh, ik ben niet in Zoetermeer geweest, maar volgens meesterspion H H, in een nieuw kapsel, was het een eitje voor DSO. Nou moet ik zeggen dat ik DSO thuis, 0-3, daar ben ik wel geweest, een wel heel goede ploeg vond. Na afloop werd er nog aan Henk gevraagd hoe de verdediging stond én, hoe dat ene doelpunt werd gescoord. De defensie stond als een huis en dat doelpunt kwam door de wind. Dat laatste vonden we een beetje flauw , heel erg flauw zelfs. Het tweede elftal verloor ook , ook door de wind volgens kenners.
    Hopelijk hebben we volgende week de wind mee en gaan we punten scoren. Zelfs de nieuwe burgemeester, Bouke Arends, komt ons bezoeken, met Piet Varekamp en dat is een wethouder, bij de thuiswedstrijd tegen RCL.  Als u er niet bij kunt zijn, op de WOS is alles te zien, en ze herhalen alles, de hele week. So far.
    Het was een mooie dag.   O-J