• The Corner.

24 mrt 2019
  • La Esquina Corta.

Patrocinador; W Piedravoort. Cielomecanica&Ensamblaje.

Doordat ik onverwachts een week naar de zon ben, vandaag een korte Corner.  Wíe heeft er als voetballer nooit eentje genomen? Het is vooral veel tegen het doorliggen, maar het is hier vooral okidoki! Zo sprak ik op de Canarische een oude, bijna pensionado obert en hadden we het over Real Madrid, zijn club, dat hij Don Leo nog kende als trainer toen hij de cup met de grote oren won. We hadden het ook over SC Monster, daar had hij wel eens iets over gehoord. Ik zeg tegen hem
    " Die keer stelt niks voor joh. Ik ken ene Don Cock, die won hem twéé keer!!" Toen keek tie me heel raar aan.
    Deze week is de EK kwalificatie weer begonnen en binnen een minuut was het al raak. Hoe anders was vier het jaar geleden met eigen doelpunten en rode kaarten. Die Koeman heeft het goed op de rit. Eindelijk is er duidelijkheid en een visie. Winnen, dat is het belangrijkste, hoe maakt niet uit. Het eerste elftal én het tweede elftal hebben gewonnen. Via via  hoorde ik hier dat er goed werd gevoetbald. Scoort David een keer, ben ik er niet! De hard nodige punten benne binne. SC Monster is de glorie! Zelfs de pupillen van de week kennen deze kreet. In de Corner was het opvallend gezellig, wat ik weer van een ander kreeg geappt. Of ik er zaterdag weer ben werd er gevraagd. Toch leuk voor die gasten dat ze het een keer naar hun zin hebben. En tegen de avond was het bier op!! Winnen en daarna en Derde helft, dat is dé formule. En ik was er niet bij! Ik ga me weer insmeren. Hasta la proxima semana.
    Fue un hermoso dia.    o-j