• The Corner.

29 mrt 2020
  • THE CORNER.

HOOFDSPONSOR; W. STEENVOORT MONTAGEBEDRIJF & LUCHTMECHANIEK.

Na vijftien jaar is de tv show DWDD, met mijn favoriete presentator Matthijs van Nieuwkerk, gestopt. Hopelijk draait de wéreld wel dooorrr!! Dit populaire programma is niet de enige die stopt. Helaas moet ik u melden dat de kollum THE CORNER op on hold staat. Na óók bíjna 15 jaar een beetje info over ons, en soms wat wartaal, en dat wekelijks, is er even rust op de plaats en dat midden in het seizoen. Om u gerust te stellen,  het is tijdelijk. Het was eerst de bedoeling om gewoon door te blijven schrijven over het wee en wel van de vereniging, maar doordat alles in het ongewis is, kan het niet anders. Het was een lástige én émotionele beslissing. De meest besproken personen in de kollum, Cees S T, K3-1, G Vanenburg en natúúrlijk hullie van de Corner, zijn uiteraard als eerst op de hoogte gesteld. Zij hadden alle begrip, maar niet echt blij. Maar ze kómen terug!

Zoals beloofd is het deze keer een ´troost´ Corner. Even terug in de tijd met wat foto´s van wedstrijden en verslagen daar van.

Er betere komen tijden, houd vol! Sterkte allemaal.

Seizoen ´79-´80.

Kampioen seizoen ´79-´80.

Winnaar Westlandcup ´79-´80.

Seizoen ´85-´86.