• Trainingen jeugd weer van start.

3 mei 2020
  • Trainingen jeugd weer van start.

Zoals dinsdag 21 april jl. door onze premier aangekondigd mag de jeugd voorzichtig aan weer sporten. Hierbij voert de gemeente de regie en heeft richtlijnen opgesteld, waaraan wij ons zullen conformeren

Wij hebben de afgelopen dagen gewerkt aan een, voor alle categorieën, werkbare trainingsvorm en de organisatie hiervan.

De trainingen voor de leeftijdscategorieën t/m O12 zullen starten vanaf woensdag 6 mei en de teams vanaf O13 starten weer op vanaf maandag 11 mei. Het trainingsschema is HIER te vinden.
    Buiten deze tijden is het sportpark gesloten en mogen de velden niet worden gebruikt!!

• Ons sportpark is enkel geopend voor de, vanuit de club, georganiseerde trainingen
    • Voor onze leden tot en met 12 jaar worden er weer trainingen georganiseerd om onder begeleiding samen buiten te kunnen sporten. Wedstrijden zijn niet toegestaan!
    • Voor onze leden van 13 tot en met 18 jaar worden er ook weer trainingen georganiseerd, om alleen onder begeleiding samen buiten te kunnen sporten op 1,5 meter afstand. Ook hier zijn geen wedstrijden toegestaan.
    • Voor iedereen boven de 18 jaar geldt dat zij nog niet kunnen deelnemen aan georganiseerde sportactiviteiten.
    • Onze kantine en kleedkamers blijven dicht. Kom dus met je sportkleding aan naar het sportpark en douche thuis! Ook de toiletten blijven gesloten!
    • Ouders/verzorgenden en overige begeleiding van jeugdleden mogen niet langs de lijn staan bij de trainingen en hebben ook geen toegang op ons sportpark.
    • Bij voorkeur komen de jeugdleden lopend of op de fiets naar de training. Als dit niet mogelijk is dan kunt u de jeugdleden afzetten op de onze parkeerplaats en na de training weer ophalen op onze parkeerplaats voor ons sportpark. (Kiss & Ride). Opgelet: U kunt een boete krijgen als u met drie of meer mensen bij elkaar in een auto zit en niet tot hetzelfde huishouden behoort.
    • Wie komt trainen meldt zich tien minuten voor de afgesproken tijd bij het sportpark. Direct na de training wordt het sportpark z.s.m. verlaten via de aangegeven weg.
    • Geef aan uw kind door op welk veld hij/zij zich moet melden kijk HIER voor een veld indeling.

Daarnaast heeft de premier aangegeven ook niet-leden de gelegenheid te geven om te sporten. Dat is natuurlijk een mooie gedachte en HIER is te vinden hoe wij dit invullen.

Het bovenvermelde trainingsschema en maatregelen gelden tot en 1 jun 2020.

Zie HIER voor het “Protocol verantwoord sporten en gebruik accommodatie”, dat van toepassing is bij onze vereniging, lees dit goed door!

Let op elkaar, blijf gezond en dank voor uw medewerking, want alleen als wij de bovenstaande regels allen respecteren kan onze jeugd weer voetballen

Met Vriendelijke Groet,