• Trainingskamp Sportclub Monster Dag-1.

10 jan 2020
  • Trainingskamp Sportclub Monster 1  9 januari dag 1;

We verzamelde om half 4 op Sportpark Polanen waar de bus al gereed stond. Kijk hier voor een foto-impressie. Iedereen was lekker op tijd en we konden dan ook om kwart voor 4 richting  Schiphol gaan. De reis liep voorspoedig en  he inchecken ging ook lekker vlotjes.
    Hierna door de douane en daarna even tijd voor een broodje en een bakkie. Om hals 7 zat iedereen in het vliegtuig toen de mededeling kwam dat de Frans luchtverkeersleiders actie voerde en daar mochten we niet vertrekken. Om 5 voor acht mochten we dan eindelijk de lucht in. In Malaga de bagage opgepikt en daarna de bus op gezocht. Na het inchecken was er nog even tijd voor een korte verkenning in de buurt en een bakkie.

Hierna de lunch in een wel heel leeg restaurant, de Engelse durven zeker niet meer te komen in deze periode omdat ze weten dat er veel Hollandse voetbalclubs in de hotels zitten.
    Na de lunch stond er een strandtraining op het programma. De spelers en Ted en Arjan zouden daar al hardlopend naartoe gaan. Frans en Gert-Jan liepen vooruit om aan te geven waar de strandtoegang was. Dit viel nog niet mee maar na 1,5 km was er een mooi stukje strand waar we konden trainen.

Alleen aangekomen op het strand was het nog even wachten op Marco en Ed want zij hadden de bal. Ondertussen ging Arjan met de groep Core-stability oefeningen doen om de tijd te doden. Na een kwartier waren Ed en Marco er nog niet. En werd er gediscussieerd wat te gaan doen en  Koen was gaan kijken waar Ed en Marco bleven. Gert-Jan zat nog steeds boven geduldig op de uitkijk toen Marco en Ed over het strand aankwamen. Eindelijk kon er een partijtje gevoetbald worden door de fitte spelers, Keke, Nick en Marc gingen hun conditie op peil houden door een paar zwemslagen te doen in het toch wel frisse water.

Na de training werd een plekje in de zon opgezocht en werd er een drankje genuttigd en een klein vuurtje gestookt van aangespoeld hout. De plaatselijke Hermandad vond dat geen goed idee en verzocht vriendelijk het vuur te doven en de boel op te ruimen. Dat werd netjes gedaan.
    Hierna richting het hotel om zich op te maken voor het diner in de ozo ongezellige restaurant.
    Bij het dinerbuffet was voor ieder wat wils.
    Na het diner ging de groep naar een horecagelegenheid waar de alom bekende John Medley optrad.
    Gert-Jan en Frans vonden het prima en bleven in het hotel.

Dit was de 1ste dag die op de vertraging na goed is verlopen, weer is prima  lekker zonnnetje,15 graden en weinig wind.

Groetjes namens de selectie uit Benalmadena
    Snarf, uw reporter ter plaatse .