• Trainingskamp Sportclub Monster Dag-2.

11 jan 2020
  • Verslag trainingskamp Sportclub Monster 1  dag 2

Vanmorgen was het ontbijt om 8.15 uur gepland. We werden wakker met een opkomende zon die de hele dag zou blijven hadden ze beloofd, alleen de wind niet maar ja wij moeten niet klagen in Nederland zo'n graad of 5. Dus doen we dat ook niet. Kijk hier voor een foto impressie.
    Het ontbijt was goed verzorgd alleen Ersin heeft er niet van genoten die voelde zich niet zo lekker. Had niet goed geslapen zei hij.

Na het ontbijt in het nog steeds lege restaurant gingen we met de bus naar het trainingsveld in Gualdamar ganaamd Campo De Futbol Gualdamar waar de club Gualdamar C.D. speelt. ca een half uurtje met de bus.
    Om half 10 konden we op het veld nadat de sproeiers afgesloten waren. Gert-Jan nam de keepers onderhanden, Arjan ging met de geblesseerde aan de gang waar helaas Yanick bijgekomen was, gisteren op het strand geblesseerd geraakt. Hopen dat hij morgen bij de wedstrijd weer aan kan sluiten.

Marco en Ed namen de fitte groep onderhanden. Verschillende trainingsvormen werden afgewerkt en de training werd afgesloten met een partijspel. Om 11 uur moesten we van het veld af zijn, want de volgende ploeg stond al te popelen om het veld op te mogen. Het is de tegenstander van morgen VV Hardinxveld.

Bij het hotel aangekomen had iedereen nog wat tijd voor zichzelf voordat we om 13.00 uur aan de lunch konden beginnen. Na de lunch werden de voorbereidingen getroffen voor een poolparty die door de spelers werd georganiseerd. ieder droeg bij aan de organisatie. De ging een drankje halen de ander wat te knabbelen en weer een paar andere luchtbedden en opblaasfiguren. Om 15.00 uur was het verzamelen bij het zwembad . Voordat de party begon moest eerst alles opgeblazen worden. Hierna gingen een aantal kaarten en weer een paar andere gingen een brug maken. Nick ging als eerste eroverheen maar de brug was niet zo stabiel en hij viel in het zeer koude water. Hierna werd er een heus vlot gemaakt het leek wel teambuilding. Jordy probeerde hem uit en hij lekker in het zonnetje te drijven met een drankje.
    Omdat het water te koud was werd er geen gebruik van gemaakt en werd de tijd gebruikt om wat vitamine D op te doen. Toen de zon verdween achter de bergen werd er na eerst opgeruimd te hebben verhuisd naar de voorkant van het hotel waar de zon nog haar stralen liet voelen.

Om 19.30 uur gingen we weer aanzitten aan  het diner. Het was inmiddels wat drukker geworden in het hotel DVC, RKDEO en ZVV Pelikaan waren ook inmiddels gearriveerd.
    Na het diner gingen we de jaarlijkse quiz doen samengesteld door Michiel en Jurgen, De quiz werd online via "Kahoot" gespeeld. De meestal ludieke vragen hadden betrekking op spelers en begeleiding van de selectie.
    Helaas liet de techniek(WiFi Hotel) ons een aantal keer in de steek waardoor de laptop geen netwerk had en de quiz stopte. De tussenstanden werden niet bewaard waardoor we telkens opnieuw moesten beginnen met waar we gebleven waren. Maar om toch een winnaar te bepalen maar nog belangrijker de 3 laagste want die moesten gaan zingen werden de laatste 11 vragen afgewerkt.
    Winnaar was Nick, wie de verliezerswaren kan je bij de foto's zien.

Het was weer een mooie dag.

Groeten namens de selectie uit een zonnig en winderig Benalmadena.

Snarf, uw reporter ter plaatse.