• Trainingskamp Sportclub Monster Dag 3.

12 jan 2020
  • Trainingskamp Sportclub Monster dag 3.

Ivm de wedstrijd die vandaag tegen vv Hardinxveld op het programma stond, kon iedereen uitslapen en ontbijten tot kwart voor 10. Maar voor diegene die toch vroeg waren opgestaan, zij konden genieten van een mooie zonsopkomst. Kijk hier voor een foto impressie.
    Het weer was weer prima, strakblauwe lucht, graadje of 15 en weinig wind dus niets om te klagen en dat deden we ook niet.
    Om kwart over elf ging de bus richting hetzelfde veld als waar we hadden getraind.
    Na het omkleden en wat blessurebehandelingen gingen de spelers aan de warming up beginnen. Arjan ging met de geblesseerde aan de slag.

De wedstrijd stond om kwart over 12 gepland maar omdat de bus van Hardinxveld naar het verkeerde hotel was gegaan (ons hotel) waren ze wat later en zo werd de aftrap om half 1 genomen. In het begin was het aftasten maar al gauw kreeg Sportclub Monster grip op de wedstrijd en dat resulteerde in diverse kansen waarvan 1 benut door Jurgen. In de rust werden nog wat aanwijzingen door Marco gegeven en Steve kwam in de plaats van Jurgen in het veld.
    Het spelbeeld was hetzelfde als in de eerste helft mooie aanvallen met ballen op de paal en net over. Ersin kwam erin voor Michiel die een ijsbeen opgelopen had. Ramon mocht als linksback gaan spelen en Ersin op het middenveld. Ersin frommelde zich de 16 in en werd niet reglementair tegengehouden. Hiervoor ging de bal op de stip. Jordy ging achter de bal staan maar de keeper die niet echt klemvast was stopte deze bal, dus bleef het 1 – 0. Dat was jammer.

Even later was het dan toch raak met een aanval over links en toen stond de 2-0 op het scorebord.
    Hardinxveld probeerde het wel maar Willem-Jan en de verdediging hielden de 0. Helaas moest Jordy 10 minuten voor tijd met een liesblessure van het veld, voor hem kwam de niet fitte Yanick in het veld, Hij ging op linksback spelen en Ramon ging naar de spitspositie. Er kwamen nog wel kansen waaronder een snoeihard schot van Ramon op de paal, die had meer verdiend. Na 90 minuten blies de scheidsrechter het eindsignaal en was de eerste wedstrijd van 2020 een feit. Het was een leuke wedstrijd.
    (Dinsdag spelen we een oefenwedstrijd tegen Smitshoek om 20.15 uur kom allen kijken)

Na de wedstrijd en aangekomen bij het hotel konden we gelijk aan tafel voor de lunch. Na de lunch was de finale van een ludieke actie van Arjan (trainer C1 Jo15) om geld bij elkaar te sprokkelen voor het voetbalkamp in Denemarken dit voorjaar. De actie was “Pie in the face”of te wel taart in het gezicht. Alle spelers en begeleiding van het eerste die dat wilde, konden hieraan meedoen door geld te bieden op spelers of begeleiders die een taart in het gezicht verdiende. Gisterenavond was de sluitingstijd en op het laatste moment werd er nog veel geboden. Wie de taarten hadden verdiend kan je weer op de foto’s zien, al zijn sommige zowat niet herkenbaar. Er is een aanzienlijk bedrag bij elkaar gesprokkeld met deze actie, dit kan ingewisseld worden voor Deense kronen.
    Hierna ging iedereen douchen en omkleden want om 16.00 uur gingen we met taxi’s naar Málaga om daar een terrasje te pakken en daarna wat te eten. Een gedeelte bleef op het terras en het andere deel ging naar een pub in het centrum voetbal kijken. Toen het te fris werd op het terras sloot de terrasgroep weer aan in de pub. Om 20.30 werd een restaurant bezocht waar het diner genuttigd werd.
    Hierna werden nog wat horecagelegenheden bezocht en zat dag 3 er weer op.

Het was een mooie dag

Groeten namens de selectie uit een zonnig Benalmadena
    Snarf, uw reporter ter plaatse.