• Trainingskamp Sportclub Monster Dag 4.

  12 jan 2020
 • Trainingskamp Sportclub Monster dag 4. 

  Vanmorgen was het uitchecken om 7 uur gepland daarna om half 8 ontbijten en om 8 uur zou de bus klaar staan. Kijk hier voor een foto impressie. Sommige hadden toch wel moeite met op staan na de vermoeiende dagen en avonden. Nick en Willem-Jan spande de kroon die lagen om 7.50 uur nog in bed en zijn door Frans gewekt.
  Om 8 uur stond iedereen buiten maar de bus was er niet, na een paar telefoontjes bleek dat die door verkeerdrukte later was (zondagochtend om half 8). Om 8 uur was ie er dan en konden we richting vliegveld rijden waar we opgewacht werden door een medewerker van Trainingskampen.nl<http://www.trainingskampen.nl/>. Die verwees ons naar de incheckbalie waar we door andere medewerkers verder geholpen werden. Een VI_P behandeling want er was een incheckdesk voor ons gereserveerd. Binnen 15 minuten kon iedereen door de pascontrole en nog even een bakkie doen voor dat we om 10 uur richting de gate gingen.
  De vliegreis ging zonder problemen al was de landing wat hobbelig door de sterke wind.
  De bagage opgehaald en verder richting de bus die klaar stond voor ons. Om ca 15.00 uur kwamen we op Sportpark Polanen aan. Na elkaar de hand geschud te hebben ging een ieder moe maar voldaan naar huis.

  Het was een prima weekend, door iedereen is er goed (samen)gewerkt. We hopen dat dit weekend een positieve bijdrage kan geven aan de 2e helft van het seizoen.

  Namens de selectie en begeleiding willen wij Piet Looije verpakkingen<https://www.looijeagf.nl/>  bedanken voor de sponsoring van dit weekend. Verder ook Martijn Bentvelzen die het regelwerk vooraf heeft gedaan.

  Groeten namens de selectie uit een ietwat winderig Monster tot dinsdag 20.15 uur bij de oefenwedstrijd tegen Smitshoek.
  Snarf, uw reporter was ter plaatse.