• Uitnodiging voor de vrijwilligersavond op 17 mei.

Beste vrijwilliger,

Jij bent een van de mensen die op de een of andere wijze een steentje bijdraagt aan het goed functioneren van Sportclub Monster.

Het bestuur is je zeer erkentelijk voor je bijdrage en nodigt je daarom van harte uit om op vrijdag 17 mei aanwezig te zijn op onze vrijwilligersavond. Wij willen in onze kantine aan alle vrijwilligers op deze wijze onze erkentelijkheid tonen voor de  inzet in het afgelopen jaar.

Zonder jouw vrije tijdsbesteding op ons sportpark, mist onze jeugd héél veel sport, spelplezier en wellicht ook sociale vaardigheden. Dankzij jouw inzet maken wij onze slogan waar "sportclub Monster is meer dan sport alleen". Zonder jouw bijdrage heeft onze vereniging geen bestaansrecht.

Het bestuur hoopt jou (en je partner) in een ongedwongen sfeer vanaf 20.30 uur te ontmoeten voor een drankje, een praatje en een hapje. Wij verzoeken je in verband met de organisatie voor 12 mei kenbaar te maken of je wel of niet aanwezig bent. Met of zonder partner, dit bij voorkeur via Email vrijwilligers@sportclubmonster.nl . (2de optie: geef uw naam op achter de bar. Daar ligt een registratielijst)

Namens het bestuur: wij hopen op je (jullie) aanwezigheid!

met vriendelijke groet,
    Arnold Dieke, bestuurslid vrijwilligers