• Update vanuit het bestuur.

20 mrt 2020
  • Beste allen,

In deze bizarre tijden waarbij we geconfronteerd worden met grote gevolgen maar zeker ook aankomende ontwikkelingen omtrent de Corona uitbraak willen wij vanuit het bestuur u bovenal veel sterkte en gezondheid wensen in deze moeilijke tijd.

We doen een dringend beroep op ieders verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk onderling fysiek contact te vermijden en de minimale 1,5 meter afstand (ook met elkaar onderling spelende kinderen) zeer serieus te nemen. Het sportpark is zoals bekend gesloten, echter begrijpen we heel goed dat kinderen een balletje willen trappen, buiten willen zijn en hun energie kwijt te kunnen, echter wees u zich als ouders/verzorgers bewust van de risico’s.

Houdt u aan de gegeven adviezen en maatregelen die de overheid neemt!

Het bestuur zal de komende periode tweewekelijks via de social media kanalen en de website een update geven over de actuele ontwikkelingen welke van toepassing zijn voor onze vereniging.

Het betreft hier dan met name afgelastingen van evenementen en trainingsprogramma’s, verloop van de laatste ontwikkelingen omtrent de gevolgen voor de voetbalcompetitie, en de maatregelen die het bestuur voor ogen heeft om de onvermijdelijke schade voor onze vereniging tot een minimum te beperken.

Uiteraard leven we als club intens mee met al onze Sponsoren en bedrijven die op dit moment zo hard getroffen worden door de economische klap die zij te verwerken krijgen, wij wensen hen heel veel sterkte en wijsheid toe om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Aangaande de geplande BALV op 9 april wordt u nog nader bericht.

Voor de komende periode gelden de volgende maatregelen.

• Het sportpark inclusief de kantine blijft tot nader bericht gesloten
    • Volledige afgelasting trainingen van alle Jeugd en Senioren
    • Volledige afgelasting van oefen en competitiewedstrijden
    • De Fysiopraktijk van Kirsten Verdel blijft geopend volgens afspraak

• De volgende evenementen zijn afgelast:
    • Westlandse Kampioenschappen JO15 op 13 april (2e paasdag)
    • De geplande feestavond op 4 april
    • De voetbalquiz op 19 april

Allen veel sterkte en vooral gezondheid toegewenst.

Met vriendelijke groet,