• Vacature teammanager / elftalleider.

15 mei 2020
  • Vacature Teammanager / elftalleider eerste elftal Sportclub Monster.

Wij zijn voor ons eerste elftal heren senioren op zoek naar een enthousiast persoon die het leuk vindt om met onze voetballers en de staf de juiste beleving te creëren tijdens de wedstrijden en trainingen. De teammanager / elftalleider is iemand die verantwoordelijk is voor de volgende taken:

Coördineren van de organisatie van randzaken rond de wedstrijd zoals aansturing geven aan stafleden, pupil van de week, wedstrijdformulier en aanspreekpunt voor de tegenstander.

Aanspreekpunt met betrekking tot algemene zaken rond wedstrijden en trainingen voor wedstrijdsecretaris en secretariaat
    Tussenpersoon tussen spelers en trainer / vertrouwenspersoon.

Contacten onderhouden met selectie coördinator, technische commissie en bestuur over randvoorwaardelijke zaken binnen de selectie.

Contacten onderhouden met de leiders van de overige selectie elftallen over het functioneren van de selectie.

Regelen en coördineren van de wedstrijdkleding en materialen.

Helpen bij het organiseren van activiteiten naast wedstrijden en trainingen.

Meedenken met het aandragen van oplossingen om (de aansturing van) de organisatie te verbeteren.

Conflicten of discussies zonder waardeoordeel beoordelen en schakelen tussen de verschillende doelgroepen.

Wensen en vragen vanuit staf en spelers begeleiden via de juiste kanalen.

Kortom, je moet iemand zijn die organiseren en coördineren leuk vindt, die graag met mensen werkt en die wil meehelpen en meedenken binnen de staf en spelers van onze club.
    Heb je interesse? stuur dan snel een mail naar www.technischezaken@sportclubmonster.nl

TC Sportclub Monster