• Vacature trainer JO15-2

18 jul 2019
  • Sportclub Monster zoekt per direct voor de JO15 selectie een jeugdtrainer voor het 2e team.

Wie zoeken we?
    – Je bent een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid.
    – Je hebt bij voorkeur ervaring als jeugdtrainer, maar niet noodzakelijk.
    – Je kunt minimaal 2x training geven in de week en op wedstrijddagen coachen.
    – Je kan goed communiceren en motiveren.
    – Je beschikt over tactisch/technisch inzicht om jonge spelers beter leren voetballen.

Wat bieden wij?
    – Een gezellige middelgrote club, met aandacht voor elkaar
    – Heldere visie met betrekking tot het opleiden van jeugdspelers
    – Begeleiding door Hoofd Jeugdopleiding of Technisch coördinator om jezelf als trainer te kunnen ontwikkelen
    – Goede trainingsfaciliteiten met 2 kunstgrasvelden
    – Vergoeding en/of mogelijkheid cursussen te volgen

Geïnteresseerd?
    Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Mike Groenewegen, Hoofd Jeugdopleiding, bereikbaar per mail via hjo@sportclubmonster.nl
    Sollicitatie met motivatie en CV graag eveneens naar bovengenoemd emailadres.

Wie zoeken we?

• Je bent een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid.
    • Je hebt bij voorkeur ervaring als jeugdtrainer, maar niet noodzakelijk.
    • Je kunt minimaal 2x training geven in de week en op wedstrijddagen coachen.
    • Je kan goed communiceren en motiveren.
    • Je beschikt over tactisch/technisch inzicht om jonge spelers beter leren voetballen.

Wat bieden wij?

• Een gezellige middelgrote club, met aandacht voor elkaar
    • Heldere visie met betrekking tot het opleiden van jeugdspelers
    • Begeleiding door Hoofd Jeugdopleiding of Technisch coördinator om jezelf als trainer te kunnen ontwikkelen
    • Goede trainingsfaciliteiten met 2 kunstgrasvelden
    • Vergoeding en/of mogelijkheid cursussen te volgen

Geïnteresseerd?
    Sollicitatie met motivatie en CV graag eveneens naar bovengenoemd emailadres.