• Voorbeschouwing Sportclub Monster 1 - KMD 1

  14 mrt 2018
 • Zaterdag 17 maart a.s. staat speelronde 18 op het programma in de 3 e klasse B. Sportclub Monster is zaterdag de gastheer voor KMD uit Wateringen. De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter de heer R.M. Steenbergen. 

  Zonder goed te spelen wist Sportclub Monster de 3 punten mee te nemen vanaf de TU in Delft. Ariston’80 werd in een gelijk opgaande wedstrijd met 0-2 verslagen, door doelpunten van Jordi van Maanen en Andre Rohan. Door de overwinning en de
  puntendeling van Velo, op bezoek bij Verburch is het verschil met de koploper terug gebracht naar 4 punten. Daarbij heeft Sportclub Monster nog altijd de uitwedstrijd tegen SV Duindorp tegoed. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen koploper Velo op het programma. Een overwinning op KMD is dus noodzakelijk om in het spoor te blijven.

  Tegenstander KMD draait mee in de middenmoot van de 3 e klasse. Met 24 punten uit 17 wedstrijden vinden we Klein Maar Dapper terug op een 6 e plaats. KMD zal er alles aan doen om scheidend trainer Martin de Graaf een passend afscheid te bezorgen. Na 4 seizoenen zullen de wegen van beide partijen gaan scheiden. Met Martin de Mooij heeft KMD voor het komend seizoen een nieuwe trainer gecontracteerd. KMD wist afgelopen weekend de punten in huis te houden. Degradatiekandidaat MSV’71 werd met 3-0 verslagen. De afgelopen jaren hebben de wedstrijden tussen KMD en Sportclub Monster uitgewezen nooit saai te zijn geweest.
  Niet altijd met goed voetbal, maar met de nodige passie, heeft deze wedstrijd vaak de ingrediënten van een boeiende derby. De heenwedstrijd op sportpark Suydervelt eindigde in een 0-0 gelijkspel. De laatste ontmoeting op sportpark Polanen was een
  prooi voor de gasten. Met een 1-3 overwinning vertrok KMD op 14 november 2015 richting Wateringen.

  Sportclub Monster 2 boekte een belangrijke zege op bezoek bij sv Honselersdijk 2. Door doelpunten van Koos van Spronsen (2x) en Kenly van der Kruk werd een 2-3 overwinning uit het vuur gesleept. Door dit resultaat handhaaft de ploeg van trainer Gerard van Emmerik zich in de top van de 1 e klasse. Met 2 punten achterstand op ARC en 4 op FC ’s-Gravenzande is het gat overbrugbaar. Er liggen echter meer kapers op de kust. Eén van die ploegen in tegenstander Valken’68 2. De ploeg uit Valkenburg verzamelde met 31 punten uit 17 wedstrijden slechts een punt minder dan Sportclub Monster. De ontmoeting eerder dit seizoen op sportpark het Duyfrak
  eindigde in een 1-1 gelijkspel. De wedstrijd van zaterdag staat onder leiding van scheidsrechter de heer T. van Diest, welke om 12.00 uur zal laten aftrappen.

  Sportclub Monster 3 behaalde een zwaarbevochten gelijkspel in de burenruzie tegen Verburch 3. Op sportpark Polanen eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Tegenstander Verburch bleef hierdoor de rode lantaarndrager in de reserve 3e klasse. Sportclub Monster 3 staat op een 8 e plaats in de ruime middenmoot van de competitie. Voor zaterdag a.s. staat er voor het 3 e geen wedstrijd op het programma. 

  Na afloop van de wedstrijd Sportclub Monster - KMD staat alweer de laatste 3e helft van dit seizoen op het programma. Dit keer zal de organisatie in handen zijn van onze dames selectie. Met de nodige optredens op het programma moet het weer een knalfeest gaan worden.

  Iedereen weer veel succes en tot zaterdag op sportpark Polanen.