• Kampioen 3e klasse B seizoen 2017-2018

• Vrijwilligers

Vele handen...

Sportclub Monster heeft als actieve voetbalvereniging continue vrijwilligers nodig. Vanuit het bestuur wordt voortdurend gezocht naar mensen die bereid zijn, in welke vorm dan ook, een bijdrage te leveren aan het functioneren van onze vereniging. Niet alleen omdat dat noodzakelijk is om een vereniging als Sportclub Monster draaiende te houden, maar ook omdat vrijwilligers uiteindelijk een belangrijk deel van het verenigingsleven bepalen. Kortom, het is niet alleen noodzakelijk, maar vooral ook leuk om samen met een aantal mensen Sportclub Monster vooruit te stuwen!

Vanzelfsprekend zijn we ook blij met iedere ouder (m/v) die bereid is om een deel van zijn of haar vrije tijd in het plezier van zijn of haar kind en de andere kinderen te investeren. Wij kunnen u verzekeren dat het een waardevolle investering is.

Welke behoefte aan vrijwilligers heeft Sportclub Monster:

• clubscheidsrechters zowel voor de junioren en de senioren
    • jeugdleid(st)ers (begeleiden jeugdteams)
    • jeugdtrain(st)ers (prestatief en recreatief)
    • Kantine medewerkers

Er is met name een sterke behoefte aan leiders binnen de jeugdafdeling.

Ook willen we graag meer dames als vrijwilliger inzetten.

Belangstelling?

Heeft U belangstelling om eens te praten of Sportclub Monster uw kennis en inzet kan gebruiken en of dat voor u de moeite waard is, vul dan onderstaand inschrijfformulier in of neem contact op met Arnold Dieke (Bestuurslid Vrijwilligers) op telefoonnummer 06-44088811.

Inschrijfformulier vrijwilligers