• WE gaan alleen nog maar pinnen bij de SC Monster.

15 mei 2020
  • WE gaan alleen nog maar pinnen bij SC Monster.

Met ingang van het nieuwe seizoen worden op ons sportpark alleen nog maar pinbetalingen geaccepteerd. Dit heeft het bestuur besloten op basis van een weloverwogen afweging van de voor- en nadelen voor iedereen, dit in belang van de leden, de bezoekers en de club.

In de afgelopen jaren is dit onderwerp diverse malen in het bestuur aan de orde geweest. Vooral geïnitieerd door calamiteiten rond het contante geld (diefstal), praktische afhandeling enzovoorts. Nu het pinnen vanwege de Corona crisis het als het nieuwe normaal is ingevoerd, en iedereen wordt verzocht voortaan met pin te betalen, zijn we er gewend aan geraakt. Dit maakt het dus een goed moment om hier vanaf het nieuwe seizoen definitief mee te starten.

We maken hierop twee uitzonderingen:
    1. Beneden in de hal komt een snoep en drankautomaat, waar kinderen die van opa of oma 1 euro meekrijgen, daar wat snoepgoed of een flesje drank te kunnen kopen.
    2. Leden kunnen ook een betaalpas aanvragen van de club en daar contant geld op laten storten.

We zullen de maatregel aan het einde van het nieuwe seizoen evalueren.
    Wij rekenen op uw begrip,

Met vriendelijke groet,
    Het bestuur.