• We gaan voorzichtig weer beginnen.

1 aug 2020
  • We gaan voorzichtig weer beginnen…

Na een lange periode zonder voetbal gaan we, in plaats van de Polanenbokaal, weer beginnen met de eerste wedstrijden op ons Sportpark.

Op dinsdag 18 augustus a.s. speelt het 1e elftal om 19.30u thuis tegen BMT en de volgende dag 19 augustus zelfde tijd het 2e elftal van SC Monster, ook tegen BMT.
    Vervolgens speelt het 1e elftal op zaterdag 22 augustus om 14.30u tegen VELO, het 2e om 12.00 ook tegen VELO en de JO19 tegen Graaf W ll VAC om 14.30u.

Noodzakelijkerwijs wijzen we erop dat we deze wedstrijden ook benutten om het gebruik van het sportpark en de kantine te testen op de wijze waarop we gevolg geven aan de Corona-maatregelen.
    Dus als u ook weer zin heeft in een potje voetbal bent u natuurlijk van harte welkom

Robèrt Lasschuyt