• Kampioen 3e klasse B seizoen 2017-2018

• Wedstrijdbezoek jeugdspelers ADO – Utrecht

Op zaterdag 6 april om 18:30 uur hopen we met een zo groot mogelijk groep jeugdspelers van Sportclub Monster uit de O7 t/m O15 naar de wedstrijd ADO - Utrecht in het Car Jeans stadion te gaan.

De club betaalt mee, dus een kaartje kost maar 5 euro en je mag één begeleider meenemen die dezelfde prijs betaalt. Vervoer moet je wel zelf regelen of organiseren met anderen van je team.

Heb je je nog niet opgegeven? Stuur dan uiterlijk zaterdag 9 maart een mailtje met je naam, team en of er een begeleider meegaat naar jeugdzaken@sportclubmonster.nl.

Ongeveer een week voor de wedstrijd ontvangt de club de kaarten. Wanneer en waar je deze op kan halen en gelijk betalen wordt nog nader bekend gemaakt.

Veel plezier in het Car Jeans Stadion!