• Kampioen 3e klasse B seizoen 2017-2018

NaamFunctieMobiel
    Vollebregt, TonBestuurdslid Wedstrijdzaken
  • Wedstrijdzaken

De commissie wedstrijdzaken ( ook wel wedstrijdsecretariaat genoemd) van Sportclub Monster draagt zorg voor de organisatie van wedstrijden voor zowel jeugd als senioren.

Zie voor de samenstelling van de commissie: https://www.sportclubmonster.nl/wedstrijdzaken

Om het op Sportclub Monster gezellig en sportief te houden hebben we met elkaar afspraken gemaakt of komen we onze verplichtingen richting de KNVB na. Zo werken we samen aan een prettige sfeer om te sporten.

Hieronder lees je onze afspraken. Het wedstrijdsecretariaat gaat er vanuit dat we op ieders medewerking kunnen rekenen

Planning

Sportclub Monster is gezien de veelal nadelige gevolgen voor de club uiterst terughoudend in het verplaatsen van wedstrijden.

In uitzonderlijke gevallen kan het verplaatsen van wedstrijden in overleg met de betreffende wedstrijdsecretaris of bij afwezigheid een van zijn plaatsvervangers.

Voor een juist verloop van vriendschappelijke wedstrijden worden deze in overleg met het wedstrijdsecretariaat gepland.

Wedstrijden

De clubscheidsrechters worden door het wedstrijdsecretariaat geplaatst op de te spelen wedstrijden. Respecteer de beslissingen van de scheidsrechters!

Achttallen en lagere teams zijn zelfvoorzienend in het aanwijzen van een spelleider

Om de wedstrijden op tijd te kunnen beginnen is het nodig dat teams een half uur voor aanvang van de wedstrijd, de wedstrijdapp te hebben ingevuld.

Foto,s  van de spelers dienen in de app zichtbaar te zijn. (eis van de  KNVB)

zie voor een instructie:

Het wedstrijdsecretariaat houdt de uitslagen bij van zowel thuis- als uitwedstrijden en wordt daarom graag op de speeldag mondeling of via uitslagen@sportclubmonster geinformeerd.

Indien wedstrijden anderslopen zoals (staken of anderszins) wordt dit onmiddellijk gemeld bij het wedstrijdsecretariaat. Hier worden in overleg eventuele vervolgstappen besproken. Dit geldt voor zowel thuis als uitwedstrijden.

Ook rode kaarten (voorzien van een verklaring van de aanvoerder of leider) dienen gemeld te worden. Dit geldt voor zowel uit als thuisteams.

Kleedkamers en velden

Kleedkamers worden ingedeeld door het wedstrijdsecretariaat. Het programma wordt ernstig verstoord als hier vanaf wordt geweken en is daarom ongewenst.

Sleutels van kleedkamers worden alleen verstrekt aan dames/meisjes teams. Voor de overige teams stelt Sportclub Monster  kluisjes beschikbaar om de waardevolle zaken in op te bergen.

na de wedstrijd ruimt iedereen zijn spullen op en laat geen rommel achter op het veld, niet in de kleedkamers en het clubgebouw.Teams dienen uiterlijk 17.45 uur de kleedkamers te hebben verlaten.

Teams welke om 14.30 uur spelen nemen na afloop van hun wedstrijd de cornervlaggen mee naar het clubgebouw.

De pupillen elftallen ruimen de gebruikte hoedjes op na afloop van hun laatste wedstrijd.

Tot slot

Het aantal regels lijkt groot maar de meeste zaken zijn al vanzelfsprekend. we spreken elkaar aan als iemand de regels niet respecteert. We kunnen ons ook voorstellen dat dit niet altijd mogelijk is Vind je toch dat je het moet melden. Stuur dan een mail naar onze commissie Normen en Waarden.

het wedstrijdsecretariaat