• Kampioen 3e klasse B seizoen 2017-2018

• W&S Nederlaagcompetitie dinsdag 6 november 19:30 uur

Dinsdag speelt jong Monster tegen ADO O19 de tweede wedstrijd in een serie van 4 wedstrijden in de "de W&S Administratieve Dienstverlening Nederlaag competitie 2018 - 2019"

De eerste wedstrijd werd met 2-5 verloren tegen Quick. Jong Monster kon lang weerstand bieden tegen het team van Quick en pas tegen het einde van de wedstrijd kon Quick de uitslag overtuigend in hun voordeel beslissen. Het doel van deze nederlaagserie is de jonge spelers van Sportclub Monster leren om te gaan met voetbal onder weerstand om later een completere voetballer te worden. Het team wordt samengesteld door de technische staf van de selectie en de jeugd. Dankzij de sponsoring van "W&S Administratieve Dienstverlening"" hebben we 4 aansprekende tegenstanders kunnen vinden.

Dinsdag 19.30u dus ADO O19 ( http://adodenhaagjeugd.nl/teams/onder-19/selectie ) waarvoor we u graag uitnodigen om de wedstrijd te komen kijken en onze jongens te komen aanmoedigen.

Na de winterstop staan er nog 2 wedstrijden op het programma tegen Sparta O19 (2 april) en Westlandia (16 april) en zal de winnaar in deze competitie bekend zijn.

Graag tot dinsdag 19:30 uur op sportpark Polanen!