• Kampioen 3e klasse B seizoen 2017-2018

• W&S O23 Nederlaagcompetitie dinsdag 9 april 19:30u

Dinsdag speelt Jong Monster de derde wedstrijd in een serie van 4 wedstrijden tegen Sparta o19 in de "W&S Administratieve Dienstverlening Nederlaag Competitie 2018-2019"

In de eerste seizoenshelft begon Jong Monster de serie tegen een selectie van Quick die uiteindelijk met 2-5 werd verloren. Lang boden onze spelers weerstand en pas tegen het einde van de wedstrijd kon de tegenstander de uitslag overtuigend in  hun voordeel beslissen.

Op 6 november was het de o19 selectie van ADO waar tegen gestreden moest worden. De eerste helft ging redelijk gelijk op en pas na de rust startte ADO het offensief om uiteindelijk  met 4-6 Jong Monster te verslaan.

Dinsdag Sparta en op 23 april is een selectie van Westlandia de vierde en laatste tegenstander waarna bekend zal zijn welk team de winnaar zal zijn van de nederlaag serie.

Graag tot dinsdag  9 april om 19:30u op Sportpark Polanen!