Dames en meiden special - Sportclub Monster

Dames en meiden special

Dames en meiden special

Deze pagina bevat informatie voor dames- en meisjes die graag willen gaan voetballen of dit al doen. 

 

ADO Den Haag Vrouwen helpt bij open training meisjes vanaf 6 t/m 17 jaar

28 juni 9:30  SPORTCLUB MONSTER IS OP ZOEK NAAR JOU... Op zaterdag 3 juli is er een open training van 10.00 uur – 12.00 uur. Hierbij worden we geholpen door 2 dames van ADO Den Haag Vrouwen! Wat gaan we de doen: een leuke actieve training met tips en als afsluiter gezellig een drankje doen.meer »

506x gelezen

Dames en meiden special nu voor het eerst een eigen plekje op de website.

28 april 19:30  SC Monster is een vereniging waar plezier en prestatie goed samengaan. Daarnaast wordt er gestreefd naar de maximale ontwikkeling van speelsters door goede begeleiding, training en coaching van gediplomeerde trainers. De ambitieuze doelstelling van SC Monster is daarmee duidelijk: de beste Westlandse vrouwenvoetbalvereniging worden.meer »

1056x gelezen

Voetballen bij Sportclub Monster voor dames en meiden

13 april 22:45  Sportclub Monster is een vereniging waar plezier en prestatie goed samengaan. Daarnaast wordt er gestreefd naar de maximale ontwikkeling van speelsters door goede begeleiding, training en coaching van gediplomeerde trainers. De ambitieuze doelstelling van Sportclub Monster is daarmee duidelijk: de beste Westlandse vrouwenvoetbalvereniging worden.meer »

193x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!