De mening van Henry Huifkop

De mening van Henry Huifkop

De mening van.......

9 oktober 11:45  Het voetbal is weer bevrijd van de Corona-mist die anderhalf jaar over de velden heeft gelegen. De competities zijn weer begonnen. De eerste resultaten vallen mee of tegen. meer »

99x gelezen

De mening van ........

18 augustus 15:30  De Corona-duivels zijn op de terugtocht. Af en toe steken ze hier en daar de kop op. Lastig is dat naar schatting 1.8 miljoen vaderlanders niet willen/ of kunnen gevaccineerd worden. Daardoor blijft het virus rondwaren in onze dreven. meer »

184x gelezen

De mening van .........

25 april 17:15  Hoop doet leven. Het vaccin is in opmars. Bijna 5 miljoen geprikten. Versoepelingen. Wat een vreemd woord. Een beperkt aantal toeschouwers mag weer bij het betaalde voetbal. Nog geen verdere bewegingen bij het amateurvoetbal, maar het komt er aan . We wachten nog even op het moment dat CORONA zich werkelijk overgeeft en de nederlaag accepteert.meer »

239x gelezen

De mening van..........

19 maart 17:00  Corona beheerst nog steeds ons leven. Maar hoop doet leven. Het vaccin is in opmars. We wachten op het moment dat CORONA zich overgeeft en de nederlaag accepteert. Dat eindelijk de bal weer overal op alle tijden gaat rollen. meer »

292x gelezen

De mening van .........

15 januari 17:00  Uw columnist schreef in zijn column van begin december de volgende ontboezeming: Misschien horen we volgende week ook positieve geluiden over het terugdringen van de CORONA- cijfers en versoepeling van de maatregelen door Rutte en Co. Het vaccin tegen CORONA is in aantocht. Misschien na de oliebollen weer competitie in het amateurvoetbal? Hoop doet leven. We wachten op het moment dat CORONA zich overgeeft en de nederlaag accepteert. Nu Trump nog! meer »

236x gelezen

De mening van .........

4 december 18:30  De mening van.......... CORONA!!!! Wat doe je ons aan?? We kunnen maar niet wennen aan allerlei beperkingen, die dat dekselse virus ons oplegt ook bij de voetbal. We proberen te wennen aan wedstrijden van het topvoetbal in lege stadions. meer »

160x gelezen

De mening van ................

15 oktober 12:00  CORONA – Sc Monster: de wedstrijd leek uit te draaien op een gelijkspel. We waren als supporter bij ons amateurclubje voorzichtig. We stonden onwennig een eindje uit elkaar langs de lijn. We meden de kantine. We zouden het virus er onder krijgen. Maar CORONA produceerde een tweede golf. Dus gingen Rutte en zijn maten graaien in de ‘gereedschapskist’ en toverden verdergaande beperkingen daar uit. We waren aan het wennen aan wedstrijden van het topvoetbal in lege of halfvolle stadions. Ouders mochten niet meer langs de lijn hun kinderen aanmoedigen. Kleedruimte te kort voor alle elftallen. En uw columnist mocht niet langs de lijn bij zijn vlaggenschip. Hij moet naar de WOS luisteren, die de wedstrijd tegen LYRA had uitgekozen voor een ooggetuigen-verslag. Maar er werd nog gevoetbald om de knikkers. meer »

178x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!