De mening van Henry Huifkop

De mening van Henry Huifkop

De mening van......

6 mei 15:00  “ In principe zijn ze kansloos in Marseille”. Uw columnist meende een week geleden de bovenstaande tekst op de website te mogen plaatsen: “De situatie nuchter bekijkend, hetgeen een echte supporter van Feyenoord zelden doet, is het vrijwel uitgesloten dat Feyenoord de finale haalt”. meer »

114x gelezen

De mening van......

29 april 21:30  “Flirten met finale, Feyenoord kan volgende week met goede hoop afreizen naar Marseille voor de return tegen Olympique”. Zo luidde de kop in Sportwereld van het AD. “Tirana stap dichterbij na zinderend duel. Maar Feyenoord weet dat return nog loodzwaar karwei wordt”. meer »

116x gelezen

De mening van......

15 april 21:30  Tot ieders verbazing, maar met instemming van veel voetballiefhebbers is Feyenoord nog in de race voor glorie in Europees voetbal. Ze wisten SK Slavia Praha in hun eigen huis te verslaan. Nou het was eerder dat Slavia zich zelf naar de Filistijnen hielp. Twee goals na afgrijselijke blunders weggeven is wel wat veel. meer »

160x gelezen

De mening van......

31 maart 16:30  Kwam, zag en overwon Van Gaal?????? Nou net niet. Die scheids had die penalty moeten toekennen aan Oranje. Onbegrijpelijke fout van scheids en de VAR. Zelfs de Duitse TV deskundigen (gemiddeld nog chauvinistischer als de Nederlandse collega’s) waren het daarover eens. Maar het was dan wel een onverdiende overwinning geweest. meer »

126x gelezen

De mening van .........

18 maart 16:30  WAT EEN AFKNAPPER!!! De hele wedstrijd sterker, maar geen goals. Een van de oorzaken ligt naar mijn onbescheiden mening in de opzet van de aanvallen van Ajax. Het grondidee is aanvallen over de vleugels. Altijd goed. De buitenspelers worden permanent gesteund door de backs. Vrijspelen op de vleugels, een voorzet op maat en “kat in bakkie”. meer »

200x gelezen

De mening van......

11 februari 10:30  Met toenemende verbazing zal menigeen de recente ontwikkelingen om het Coronavirus volgen. Het aantal besmettingen per dag heeft ongekende hoogten bereikt. Je zou dan denken, dat dit toch geen enkele reden voor versoepelingen kan opleveren. meer »

147x gelezen

De mening van.......

5 november 13:30  Het heeft geen haartje gescheeld of CORONA had een nieuwe ramp ontketend over ons Sportpark. De Siamese tweeling van het Binnenhof meende dat ook de amateursport er bij de nieuwe aanscherpingen aan moest geloven. Pascontrole all over the place!!! meer »

238x gelezen

De mening van.......

22 oktober 16:15  Een curieus bericht in mijn krant onder het kopje: “Wedstrijd staken als bierdouche aanhoudt”. Dit naar aanleiding van supportersmisdragingen bij de wedstrijd NEC tegen Vitesse. meer »

245x gelezen

De mening van.......

9 oktober 11:45  Het voetbal is weer bevrijd van de Corona-mist die anderhalf jaar over de velden heeft gelegen. De competities zijn weer begonnen. De eerste resultaten vallen mee of tegen. meer »

159x gelezen

De mening van ........

18 augustus 15:30  De Corona-duivels zijn op de terugtocht. Af en toe steken ze hier en daar de kop op. Lastig is dat naar schatting 1.8 miljoen vaderlanders niet willen/ of kunnen gevaccineerd worden. Daardoor blijft het virus rondwaren in onze dreven. meer »

226x gelezen

De mening van .........

25 april 17:15  Hoop doet leven. Het vaccin is in opmars. Bijna 5 miljoen geprikten. Versoepelingen. Wat een vreemd woord. Een beperkt aantal toeschouwers mag weer bij het betaalde voetbal. Nog geen verdere bewegingen bij het amateurvoetbal, maar het komt er aan . We wachten nog even op het moment dat CORONA zich werkelijk overgeeft en de nederlaag accepteert.meer »

293x gelezen

De mening van..........

19 maart 17:00  Corona beheerst nog steeds ons leven. Maar hoop doet leven. Het vaccin is in opmars. We wachten op het moment dat CORONA zich overgeeft en de nederlaag accepteert. Dat eindelijk de bal weer overal op alle tijden gaat rollen. meer »

350x gelezen

De mening van .........

15 januari 17:00  Uw columnist schreef in zijn column van begin december de volgende ontboezeming: Misschien horen we volgende week ook positieve geluiden over het terugdringen van de CORONA- cijfers en versoepeling van de maatregelen door Rutte en Co. Het vaccin tegen CORONA is in aantocht. Misschien na de oliebollen weer competitie in het amateurvoetbal? Hoop doet leven. We wachten op het moment dat CORONA zich overgeeft en de nederlaag accepteert. Nu Trump nog! meer »

275x gelezen

De mening van .........

4 december 18:30  De mening van.......... CORONA!!!! Wat doe je ons aan?? We kunnen maar niet wennen aan allerlei beperkingen, die dat dekselse virus ons oplegt ook bij de voetbal. We proberen te wennen aan wedstrijden van het topvoetbal in lege stadions. meer »

200x gelezen

De mening van ................

15 oktober 12:00  CORONA – Sc Monster: de wedstrijd leek uit te draaien op een gelijkspel. We waren als supporter bij ons amateurclubje voorzichtig. We stonden onwennig een eindje uit elkaar langs de lijn. We meden de kantine. We zouden het virus er onder krijgen. Maar CORONA produceerde een tweede golf. Dus gingen Rutte en zijn maten graaien in de ‘gereedschapskist’ en toverden verdergaande beperkingen daar uit. We waren aan het wennen aan wedstrijden van het topvoetbal in lege of halfvolle stadions. Ouders mochten niet meer langs de lijn hun kinderen aanmoedigen. Kleedruimte te kort voor alle elftallen. En uw columnist mocht niet langs de lijn bij zijn vlaggenschip. Hij moet naar de WOS luisteren, die de wedstrijd tegen LYRA had uitgekozen voor een ooggetuigen-verslag. Maar er werd nog gevoetbald om de knikkers. meer »

215x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!