De mening van Henry Huifkop - Sportclub Monster

De mening van Henry Huifkop

De mening van Henry Huifkop

De mening van.......

12 mei 23:00  Wat een heerlijke Televisieweek! Een ongehoorde reeks van opwindend TV-vermaak trok op ons scherm voorbij. Een opsomming: * Feyenoord dat toch nog geen kampioen mocht worden. * Sc Monster dat ook nog niet echt het kampioenschap kon vieren. * de kroning van Charles in een land dat nog in de Middeleeuwen schijnt te leven. * de beste voetbalwedstrijd van dit seizoen. Namelijk die tussen Real Madrid en Manchester City. * een wedstrijd die in 10 minuten beslist was tussen AC Milan en Internationale * de ondergang van twee kleuters, die naar het songfestival waren afgevaardigd voor Nederland. * AZ dat bijna West Ham United op de knieën kreeg.meer »

178x gelezen

De mening van ............

24 februari 14:00  Geweldig boeiend voetbal op de TV deze week. Het begon dinsdagavond met de oefenwedstrijd van de Oranjevrouwen tegen Oostenrijk. Niet in de sneeuw, maar op Malta. Het is een wedstrijd als voorbereiding op het WK in de zomer te spelen in Australië en Nieuw Zeeland. meer »

139x gelezen

De mening van.......

10 februari 11:00  De winterse uitverkoop in de spelers-groothandel is voorbij! De bedragen, die worden betaald voor gewilde spelers, vliegen weer de pan uit. In Nederland valt dat nog wel mee. De verkopen van PSV van zijn 2 vleugels spitsen Gakpo en Madueke mochten er qua bedragen zijn, maar zitten nog in de middenmoot. Beiden verkassen naar Engeland. Daar zijn alle remmen los. Dit onder aanvoering van Chelsea, dat net is overgenomen door een Amerikaan voor 3 miljard Euro. Hij betaalde bedragen tot over de 100 miljoen voor spelers. Hij gaf al meer dan 300 miljoen aan transfersommen uit. meer »

178x gelezen

De mening van.......

20 januari 16:15  Netten horen in de doelen; verder ….niet!!! In de Kuip, het aftandse stadion van Feyenoord, worden netten opgehangen om te voorkomen dat supporters allerlei voorwerpen, zoals vuurwerk, aanstekers, flesjes bier enz, enz. op het veld worden geworpen. Vooral bij de cornervlag is het vaak raakt. meer »

333x gelezen

De mening van.......

30 december 19:15  Pelé scoort tegen Feyenoord Oosterparkstadion 4 juni 1959. De levende legende Pelé is niet meer. Hij overleed op 82 jarige leeftijd. Hij wordt door vele voetbalkenners beschouwd als de beste voetballer tot nu toe. meer »

264x gelezen

De mening van.......

7 december 16:45  Kunnen we wereldkampioen worden? Ja, als we nog drie tegenstanders van formaat verslaan. Om te beginnen Argentinië. Dat wordt een hele kluif. Velen menen, dat dan alleen maar kan als je weet hoe de wereldster Messi bedwongen kan worden. meer »

162x gelezen

De mening van .........

18 november 22:30  Wordt Louis van Gaal wereldkampioen??? Hijzelf is vol goede moed. Hij verkondigt op de vele persconferenties, die de gang naar Qatar begeleiden, met stelligheid die mogelijkheid. Hij geeft toe, dat we weliswaar een sterke selectie hebben, maar dat landen als Brazilië, Argentinië en en Frankrijk nog meer uitzonderlijke spelers hebben. Maar toch, wij hebben de teamgeest, de discipline en nog veel meer. meer »

161x gelezen

De mening van ...............

29 oktober 18:00  Nederland in Europa 2 – 2. Het was weer een week met uitgebreid voetbal in de Europacuptoernooien. AZ en PSV wonnen. Ajax en Feyenoord verloren. AZ won tegen een relatief zwakke tegenstander, maar staat aan kop in de poule en gaat overwinteren. meer »

209x gelezen

De mening van ...............

14 oktober 21:15  Clubs in zwaar weer door energieprijzen. Een heldere kop in de bijlage ‘Westland Sport' van het huis-aan-huis-blad “Het Hele Westland” van deze week. In het artikel de uitkomsten van een enquête, die de KNVB heeft gehouden om de effecten van de energieprijzen bij amateurverenigingen in kaart te brengen. meer »

305x gelezen

De mening van ............

30 september 18:45  Kunnen we wereldkampioen worden? In november, als hier de blaadjes zijn gevallen en de ijsbloemen soms op de ramen staan, gaan we voetballen in Qatar. Onze Louis Van Gaal had nog 2 wedstrijden voor de UEFA Nations League tegoed. meer »

152x gelezen

De mening van.......

10 september 19:00  De transferdampen trekken langzaam op. Ondanks de vele financiële moeilijkheden in de wereld werd voor astronomische bedragen gehandeld in spelers. In de Engelse Premier League ging 2,2 miljard Euro over de toonbank. Curieus was de situatie in Nederland. meer »

218x gelezen

De mening van.........

1 juni 17:00  ZUIVERE KOFFIE???????? Tot op de laatste speeldag is onbeslist wie kampioen wordt in klasse 3B. FC Skillz of Sc Monster. FC Skillz speelt tegen het gedegradeerde DUNO. Sc Monster tegen tot degradatie- wedstrijden veroordeelde Quick Steps. Als we aannemen dat beide clubs die laatste wedstrijd winnen, dan beslist het doelsaldo. meer »

911x gelezen

De mening van.......

27 mei 21:45  Trots en treurig. Dat is de stemming na het verlies van Feyenoord in de Conference League finale. Kenners hadden voorspeld, dat als je tegen AS Roma met 1-0 achterkomt, dan kan je het wel schudden. AS Roma van trainer Mourinho graaft zich dan in. En zie er dan nog maar eens doorheen te voetballen. meer »

247x gelezen

De mening van......

6 mei 15:00  “ In principe zijn ze kansloos in Marseille”. Uw columnist meende een week geleden de bovenstaande tekst op de website te mogen plaatsen: “De situatie nuchter bekijkend, hetgeen een echte supporter van Feyenoord zelden doet, is het vrijwel uitgesloten dat Feyenoord de finale haalt”. meer »

450x gelezen

De mening van......

29 april 21:30  “Flirten met finale, Feyenoord kan volgende week met goede hoop afreizen naar Marseille voor de return tegen Olympique”. Zo luidde de kop in Sportwereld van het AD. “Tirana stap dichterbij na zinderend duel. Maar Feyenoord weet dat return nog loodzwaar karwei wordt”. meer »

189x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!