De mening van Henry Huifkop - Sportclub Monster

De mening van Henry Huifkop

De mening van Henry Huifkop

De mening van......

10 november 22:45  25 jaar geleden overleed Ben Parre, doelman van vv Monster 4, tijdens een competitiewedstrijd op het zogenaamde flatveld. Het is duidelijk dat de schrik en ontzetting groot was van iedereen, die daarbij was. En van alle familieleden en vriendinnen en vrienden van deze vrolijke en enthousiaste sportman. Geschokt reageerde de gehele Westlandse sportwereld. Niemand had enig vermoeden, dat Ben Parre zoiets kon overkomen. Natuurlijk blijft bij een dergelijk gebeuren altijd de vraag hangen of zoiets niet voorkomen had kunnen worden. Bijvoorbeeld door een preventieve sportkeuring, die toentertijd al was afgeschaft. meer »

20x gelezen

De mening van......

27 oktober 18:15  Met spanning werd uitgekeken naar de wedstrijd Brighton-Ajax. De ongelukkige Steijn moest van het toneel verdwijnen na de nederlaag van Ajax tegen FC Utrecht. Ajax kwam na achterstand terug en nam zelfs een voorsprong. Maar Steijn kon zijn lot niet ontlopen. Ajax verloor toch nog onverdiend. Hopelijk houdt hij aan zijn Ajax-avontuur nog een aardig zakcentje over. Maar zou de vervanger Maduro, gepromoveerd van assistent tot interim-coach, de vrije val van Ajax kunnen stoppen? Er was enige hoop!! Maar Brighton bleek veel te sterk. Het AD meldde schreeuwend “Weer onderuit”. En “Ajax ook inzakkend machteloos”. Verder weet het AD te melden dat “Ajax in deze wedstrijd slechts 35 % balbezit had. Weinig dus”. meer »

184x gelezen

De mening van......

12 oktober 20:45  Interlandvoetbal!!! Onze topvoetballers zijn aan de beurt om ons te verrassen met hun voetbalkunde. Met stug verdedigen en sierlijk aanvallen. Met tempoversnellingen en tergend vertragen als dat nodig is. meer »

130x gelezen

De mening van......

29 september 20:30  Wat verwachtten we van de kraker Ajax tegen Feyenoord afgelopen zondag in de Arena? Voor de hand liggend was dat Feyenoord compact zou spelen, weinig kansen zou weggeven, maar de zwakheden in het verdedigen van Ajax zou benutten om te winnen. En warempel na 11 minuten stond Ajax al met 0-2 achter. Het werd nog 0-3 voordat de scheids de wedstrijd staakte. 2 keer vuurwerk op het veld. meer »

168x gelezen

De mening van......

23 september 19:45  Het echte voetbalseizoen is weer begonnen. A.s zaterdag begint eindelijk de competitie voor de lagere amateurelftallen. Geen oefenwedstrijden of bekerwedstrijden meer. Nu gaat het weer om de punten. meer »

213x gelezen

De mening van.......

12 mei 23:00  Wat een heerlijke Televisieweek! Een ongehoorde reeks van opwindend TV-vermaak trok op ons scherm voorbij. Een opsomming: * Feyenoord dat toch nog geen kampioen mocht worden. * Sc Monster dat ook nog niet echt het kampioenschap kon vieren. * de kroning van Charles in een land dat nog in de Middeleeuwen schijnt te leven. * de beste voetbalwedstrijd van dit seizoen. Namelijk die tussen Real Madrid en Manchester City. * een wedstrijd die in 10 minuten beslist was tussen AC Milan en Internationale * de ondergang van twee kleuters, die naar het songfestival waren afgevaardigd voor Nederland. * AZ dat bijna West Ham United op de knieën kreeg.meer »

314x gelezen

De mening van.......

27 april 18:00  Wie wordt er kampioen???? Dat staat met een 99,9% waarschijnlijkheid vast. We moeten een kleine marge onzekerheid inbouwen. Dus Sc Monster en Feyenoord. meer »

288x gelezen

De mening van.......

14 april 17:30   Feyenoord wint eerste prestigeslag van AS Roma. Het was een spannend voetbalgevecht tussen twee ongeveer gelijkwaardige ploegen. In de eerste helft Feyenoord iets dominanter. Naar mate de 2 e helft vorderde werd AS Roma wel wat sterker.meer »

204x gelezen

De mening van.......

1 april 16:45  Het bekende voetbalblad VOETBAL INTERNATIONAL heeft op de omslag een peinzende Ronald Koeman met het opschrift ‘Nieuw Nulpunt’. De tekst slaat kennelijk op de wedstrijd van Oranje tegen Gibraltar, gespeeld na de oorwassing tegen Frankrijk. meer »

210x gelezen

De mening van.......

17 maart 16:00  Kloof Westland en de stad. Een kop in het AD om de provincialestatenverkiezingen 2023 te karakteriseren. Eén op de 5 Westlanders, die gingen kiezen, deden dat door op BBB de partij van Caroline van der Plas te stemmen. Zij keerden zich af van de bestaande partijen uit onvrede met de landelijke politiek en met de uit de grote steden afkomstige politieke voorkeuren, waarin geen rekening wordt gehouden met de belangen van boeren, tuinders, burgers en buitenlui.meer »

201x gelezen

De mening van ............

24 februari 14:00  Geweldig boeiend voetbal op de TV deze week. Het begon dinsdagavond met de oefenwedstrijd van de Oranjevrouwen tegen Oostenrijk. Niet in de sneeuw, maar op Malta. Het is een wedstrijd als voorbereiding op het WK in de zomer te spelen in Australië en Nieuw Zeeland. meer »

228x gelezen

De mening van.......

10 februari 11:00  De winterse uitverkoop in de spelers-groothandel is voorbij! De bedragen, die worden betaald voor gewilde spelers, vliegen weer de pan uit. In Nederland valt dat nog wel mee. De verkopen van PSV van zijn 2 vleugels spitsen Gakpo en Madueke mochten er qua bedragen zijn, maar zitten nog in de middenmoot. Beiden verkassen naar Engeland. Daar zijn alle remmen los. Dit onder aanvoering van Chelsea, dat net is overgenomen door een Amerikaan voor 3 miljard Euro. Hij betaalde bedragen tot over de 100 miljoen voor spelers. Hij gaf al meer dan 300 miljoen aan transfersommen uit. meer »

215x gelezen

De mening van.......

20 januari 16:15  Netten horen in de doelen; verder ….niet!!! In de Kuip, het aftandse stadion van Feyenoord, worden netten opgehangen om te voorkomen dat supporters allerlei voorwerpen, zoals vuurwerk, aanstekers, flesjes bier enz, enz. op het veld worden geworpen. Vooral bij de cornervlag is het vaak raakt. meer »

489x gelezen

De mening van.......

30 december 19:15  Pelé scoort tegen Feyenoord Oosterparkstadion 4 juni 1959. De levende legende Pelé is niet meer. Hij overleed op 82 jarige leeftijd. Hij wordt door vele voetbalkenners beschouwd als de beste voetballer tot nu toe. meer »

390x gelezen

De mening van.......

7 december 16:45  Kunnen we wereldkampioen worden? Ja, als we nog drie tegenstanders van formaat verslaan. Om te beginnen Argentinië. Dat wordt een hele kluif. Velen menen, dat dan alleen maar kan als je weet hoe de wereldster Messi bedwongen kan worden. meer »

196x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!