Sponsor van de maand

Sponsor van de maand

JLM sponsor van de maand

16 mei 22:30  JLM-taxi is sponsor van de maand. Dat verdienen ze ook wel een beetje na de langdurige corona periode. JLM taxi’s zie je op weg naar de luchthaven, in de zorg en als je ze zelf bestelt na een feestelijke derde helft, dat laatste is natuurlijk hartstikke verstandig. meer »

55x gelezen

Sponsor van de maand Jongerius bouwbedrijf

24 april 10:15  Bouwbedrijf Jongerius is een al meer dan 140 jaar bestaand (familie)bedrijf en een begrip in het Westland. Gevestigd aan de Heulweg in Kwintsheul. Bouwbedrijf Jongerius heeft zich door de jaren heen bewezen met gevarieerde nieuwbouwprojecten. Van oudsher zijn ze gespecialiseerd in verbouw en renovatie. meer »

75x gelezen

Sponsor van de maand maart V.D. Lans Auto's Monster.

16 maart 21:45  V.D. Lans Auto's B.V. is een bedrijf dat zich sinds 1986 gespecialiseerd heeft in Amerikaanse auto’s zoals Dodge Ram, Ford, Chevrolet, GMC en Cadillac. Door jarenlange ervaring kunnen zij het gehele verkooptraject voor u verzorgen, van import tot aan verkoop. Naast USA cars bent u bij hen ook welkom voor de aanschaf van Europese auto's. meer »

129x gelezen

Sponsor van de maand februari het Hoofdsponsor Team

5 februari 21:15  Deze maand een wat bijzondere vorm van de sponsor van de maand. Dat komt door de Corona of liever gezegd doordat er een einde lijkt te komen aan dat complot tijdperk. We gaan weer beginnen aan een tijdperk dat net als vroeger weer gebouwd is op samenwerking. Een mooi voorbeeld daarvan is het Team Hoofdsponsors (met een hoofdletter T) dat Sportclub Monster rijk is. meer »

239x gelezen

Its mi Sponsor van de maand december, het oude jaar uit het nieuwe in.

12 december 20:45  Onze sponsor van de maand its mi heeft wat u allemaal zoekt voor tijdens de feestdagen. its mi damesmode kun je vinden aan de Hortensiastraat 10 in het centrum van Monstermeer »

153x gelezen

Sponsor van de maand oktober 2021 BG Installatie BV

27 oktober 16:00  In ’s Gravenzande aan de Franklinstraat zit de sponsor van de maand oktober te weten BG Installatie BV een sinds 2006 gecertificeerd installatie bedrijf. Door innoveren zijn zij in staat om Vereenvoudigd Maatwerkoplossingen in Installaties voor de Glastuinbouw aan te bieden, waarover de website www.BGInstallatie.nl u uitvoerig informeert. meer »

245x gelezen

Sponsor van de maand september Twins Investments B.V.

9 september 23:00  Terwijl de schrijver van deze rubriek nog heerlijk de zomer in het hoofd heeft in Frankrijk gaat alles in Nederland gewoon door. Onze keuze voor sponsor van de maand september is gevallen op Twins Investments B.V. Wie zegt u? Wij zeggen Twins Investments. meer »

192x gelezen

Sponsor van de maand augustus Hair by Chantelle en Arnoud Jansen Loodgieters bedrijf.

1 augustus 23:30  In deze rubriek is er deze maand sprake van een unieke historische gebeurtenis. De sponsor van de maand is een dubbele sponsor van de maand. meer »

243x gelezen

Sponsor van de maand juni Glashandel Isomeer B.V.

8 juni 23:30  In de rubriek sponsor van de maand juni nu weer eens aandacht voor een ouwe trouwe sponsor namelijk Glashandel Isomeer B.V. aan de Vlotlaan in Monster. Al jaren trouw sponsor van onze vereniging. meer »

131x gelezen

Sponsor van de maand.

12 mei 22:00  Sponsor van de maand mei Ogenblikje Optiek Monster. Goed zicht op een voetbalveld is van eminent belang, menige stemverheffing te velde ontstaat doordat de betrokkenen onvoldoende beeld hadden van de voorgaande situatie. meer »

197x gelezen

Sponsor van de maand april Autobedrijf Kees Balvert Monster en Den Haag.

13 april 15:30  Sponsor van de maand april Autobedrijf Kees Balvert Monster en Den Haag. Om te voorkomen dat we de suggestie wekken dat onze sponsor van de maand aan grappen ten prooi valt zullen we deze nooit op 1 april bekend maken. meer »

345x gelezen

Sponsor van de maand maart: VSKBouw

9 maart 16:45  Onze sponsor van de maand maart is VSK Bouw en zelden hebben vanuit de sponsorcommissie het zo makkelijk gehad met de tekst voor deze rubriek. Je kunt hem namelijk ook vinden op VSKbouw.nl, en het mooie van een goed bouwbedrijf is dat ook hun site under construction kan zijn. meer »

359x gelezen

Sponsor van de maand februari Auto Oostdijk Monster B.V.

8 februari 13:30  In deze tijd van corona, covid-, sneeuw-, ijs-, belastingfraude- en vaccinatie- hypes lijkt het me goed om het te hebben over ESSENTIËLE sponsors voor onze club. Met Auto Oostdijk B.V. uit Monster hebben wij er zo een. Al jaren kledingsponsor bij onze jeugdteams. meer »

207x gelezen

Sponsor van de maand januari Kinderopvang Simba BV.

13 januari 20:15  Onze sponsor van de maand januari en de eerste in 2021 is Kinderopvang Simba BV verder te noemen Simba, reeds jaren ook sponsor van Sportclub Monster.meer »

364x gelezen

Sponsor van de maand december Jumbo Nico en Petra Paardekooper.

7 december 18:30  Sponsor van de maand december Jumbo Nico en Petra Paardekooper. In de feestmaand december komt het goed uit de Jumbo Nico en Petra Paardekooper de sponsor van de maand is. We halen met zijn allen heel wat lekkers in huis om de feestdagen heel gezellig te maken in deze donkere corona tijden. meer »

281x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!