Sponsor van de maand

Sponsor van de maand april.

13 april 15:30  Sponsor van de maand april Autobedrijf Kees Balvert Monster en Den Haag. Om te voorkomen dat we de suggestie wekken dat onze sponsor van de maand aan grappen ten prooi valt zullen we deze nooit op 1 april bekend maken. meer »

Sponsor van de maand maart: VSKBouw

9 maart 16:45  Onze sponsor van de maand maart is VSK Bouw en zelden hebben vanuit de sponsorcommissie het zo makkelijk gehad met de tekst voor deze rubriek. Je kunt hem namelijk ook vinden op VSKbouw.nl, en het mooie van een goed bouwbedrijf is dat ook hun site under construction kan zijn. meer »

Sponsor van de maand februari Auto Oostdijk Monster B.V.

8 februari 13:30  In deze tijd van corona, covid-, sneeuw-, ijs-, belastingfraude- en vaccinatie- hypes lijkt het me goed om het te hebben over ESSENTIËLE sponsors voor onze club. Met Auto Oostdijk B.V. uit Monster hebben wij er zo een. Al jaren kledingsponsor bij onze jeugdteams. meer »

Sponsor van de maand januari Kinderopvang Simba BV.

13 januari 20:15  Onze sponsor van de maand januari en de eerste in 2021 is Kinderopvang Simba BV verder te noemen Simba, reeds jaren ook sponsor van Sportclub Monster.meer »

Sponsor van de maand december Jumbo Nico en Petra Paardekooper.

7 december 18:30  Sponsor van de maand december Jumbo Nico en Petra Paardekooper. In de feestmaand december komt het goed uit de Jumbo Nico en Petra Paardekooper de sponsor van de maand is. We halen met zijn allen heel wat lekkers in huis om de feestdagen heel gezellig te maken in deze donkere corona tijden. meer »

Sponsor van de maand november Van der Deijl Stukadoors.

8 november 22:00  Sponsor van de maand november Van der Deijl Stukadoors. Van der Deijl Stukadoors is onze sponsor van de maand november. De band van Sportclub Monster en onze sponsor van de maand is groot. meer »

Sponsor van de maand oktober PLV of Piet Looije Verpakkingen

26 oktober 16:15  Piet Looije Verpakkingen, verder te noemen Looije Verpakkingen is sponsor van de maand oktober. U ziet het goed Piet is er afgevallen. De nieuwe naam is Looije Verpakkingen zoals te zien op alle 16 reclameborden langs de velden. Nieuw logo, nieuwe uitstraling, nieuw contract als hoofdsponsor voor de komende 5 jaar. meer »