Sponsor van de maand - Sportclub Monster

Sponsor van de maand

Sponsor van de maand

Sponsor van de maand: TIPTOP Reclame b.v.

4 oktober 21:30  Met goede Tips presteer je Top, dat geldt natuurlijk voor onze voetballers vandaar dat wij Top trainers en vrijwilligers in de club hebben voor de juiste Tips. Zo gaat het natuurlijk ook bij u privé of bij u zakelijk. meer »

104x gelezen

Een trouwe sponsor van onze Sportclub is auto Ford Oostdijk uit Monster.

26 juni 21:30  Zij sponsoren al jaren diverse jeugdteams met veel plezier. De verlenging van het sponsorcontract met drie jaar voor vier jeugdteams is weer mogelijk gemaakt, fantastisch! meer »

299x gelezen

Mud Rijplaten is sponsor van de maand

23 mei 13:00  Mud Rijplaten is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren, transporteren, neerleggen en oprapen van rijplaten en draglineschotten. Zij verhuren bouwhekken en zijn groothandel in onder andere zand en Stelcon/Betonplaten. Op de grote festivals in Nederland verzorgen zij al een aantal jaren de rijplaten. meer »

188x gelezen

Sponsor van de maand Van Gaalen Schilders

9 oktober 23:15  Welkom op de site van Van Gaalen Schilders: vangaalenschilders.nl. En ook op Facebook zijn ze te vinden. Wat gelijk in het oog springt is dat ze vakmensen opleiden. Dat kan natuurlijk alleen als je zelf het vak verstaat. Het bedrijf is opgericht in 2010. De ervaring in de schildersbranche (vanaf 2008) wordt aangevuld met een vaste kern van freelance medewerkers. Door deze brede basis kunnen alle diensten worden aangeboden die u van een middelgroot schildersbedrijf verwacht. meer »

209x gelezen

Sponsor van de maand september: Koppert Cress BV uit Monster.

30 augustus 19:00  Als je vanuit Monster naar Naaldwijk gaat, of andersom dan fiets je langs de nieuwe sponsor van de maand Koppert Cress B.V. met een grote K. Al jarenlang sponsor van Sportclub Monster en letterlijk het fundament onder ons clubgebouw. meer »

204x gelezen

Sponsor van de maand.

28 juni 23:00  Een al langdurige relatie is wederom nog weer in ieder geval 3 jaar relatie met de ondertekening van een nieuw reclamebord contract. Van der Valk Tuinmaterialen in Monster is hét adres voor al uw tuin- en terrasideeën. Van der Valk Tuinmaterialen is al 35 jaar een begrip in het Westland. meer »

213x gelezen

JLM sponsor van de maand

16 mei 22:30  JLM-taxi is sponsor van de maand. Dat verdienen ze ook wel een beetje na de langdurige corona periode. JLM taxi’s zie je op weg naar de luchthaven, in de zorg en als je ze zelf bestelt na een feestelijke derde helft, dat laatste is natuurlijk hartstikke verstandig. meer »

265x gelezen

Sponsor van de maand Jongerius bouwbedrijf

24 april 10:15  Bouwbedrijf Jongerius is een al meer dan 140 jaar bestaand (familie)bedrijf en een begrip in het Westland. Gevestigd aan de Heulweg in Kwintsheul. Bouwbedrijf Jongerius heeft zich door de jaren heen bewezen met gevarieerde nieuwbouwprojecten. Van oudsher zijn ze gespecialiseerd in verbouw en renovatie. meer »

184x gelezen

Sponsor van de maand maart V.D. Lans Auto's Monster.

16 maart 21:45  V.D. Lans Auto's B.V. is een bedrijf dat zich sinds 1986 gespecialiseerd heeft in Amerikaanse auto’s zoals Dodge Ram, Ford, Chevrolet, GMC en Cadillac. Door jarenlange ervaring kunnen zij het gehele verkooptraject voor u verzorgen, van import tot aan verkoop. Naast USA cars bent u bij hen ook welkom voor de aanschaf van Europese auto's. meer »

329x gelezen

Sponsor van de maand februari het Hoofdsponsor Team

5 februari 21:15  Deze maand een wat bijzondere vorm van de sponsor van de maand. Dat komt door de Corona of liever gezegd doordat er een einde lijkt te komen aan dat complot tijdperk. We gaan weer beginnen aan een tijdperk dat net als vroeger weer gebouwd is op samenwerking. Een mooi voorbeeld daarvan is het Team Hoofdsponsors (met een hoofdletter T) dat Sportclub Monster rijk is. meer »

353x gelezen

Its mi Sponsor van de maand december, het oude jaar uit het nieuwe in.

12 december 20:45  Onze sponsor van de maand its mi heeft wat u allemaal zoekt voor tijdens de feestdagen. its mi damesmode kun je vinden aan de Hortensiastraat 10 in het centrum van Monstermeer »

242x gelezen

Sponsor van de maand september Twins Investments B.V.

9 september 23:00  Terwijl de schrijver van deze rubriek nog heerlijk de zomer in het hoofd heeft in Frankrijk gaat alles in Nederland gewoon door. Onze keuze voor sponsor van de maand september is gevallen op Twins Investments B.V. Wie zegt u? Wij zeggen Twins Investments. meer »

347x gelezen

Sponsor van de maand augustus Hair by Chantelle en Arnoud Jansen Loodgieters bedrijf.

1 augustus 23:30  In deze rubriek is er deze maand sprake van een unieke historische gebeurtenis. De sponsor van de maand is een dubbele sponsor van de maand. meer »

335x gelezen

Sponsor van de maand juni Glashandel Isomeer B.V.

8 juni 23:30  In de rubriek sponsor van de maand juni nu weer eens aandacht voor een ouwe trouwe sponsor namelijk Glashandel Isomeer B.V. aan de Vlotlaan in Monster. Al jaren trouw sponsor van onze vereniging. meer »

247x gelezen

Sponsor van de maand.

12 mei 22:00  Sponsor van de maand mei Ogenblikje Optiek Monster. Goed zicht op een voetbalveld is van eminent belang, menige stemverheffing te velde ontstaat doordat de betrokkenen onvoldoende beeld hadden van de voorgaande situatie. meer »

371x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!