Sponsor van de maand - Sportclub Monster

Sponsor van de maand

Sponsor van de maand

De sponsor van de dag, de week, de maand, het jaar.

4 december 19:45  Het donkerste deel van het jaar is daar. De Sint is weer terug naar warm Spanje. De noten waren peperduur. De surprise van de energie rekening ligt in het verschiet. Kerst inkopen lijden onder de inflatie. In ons koude Nederlandje is er diplomatiek gezegd nogal wat verschil van mening. meer »

228x gelezen

Sponsor van de maand Van Gaalen Schilders

9 oktober 23:15  Welkom op de site van Van Gaalen Schilders: vangaalenschilders.nl. En ook op Facebook zijn ze te vinden. Wat gelijk in het oog springt is dat ze vakmensen opleiden. Dat kan natuurlijk alleen als je zelf het vak verstaat. Het bedrijf is opgericht in 2010. De ervaring in de schildersbranche (vanaf 2008) wordt aangevuld met een vaste kern van freelance medewerkers. Door deze brede basis kunnen alle diensten worden aangeboden die u van een middelgroot schildersbedrijf verwacht. meer »

138x gelezen

Sponsor van de maand september: Koppert Cress BV uit Monster.

30 augustus 19:00  Als je vanuit Monster naar Naaldwijk gaat, of andersom dan fiets je langs de nieuwe sponsor van de maand Koppert Cress B.V. met een grote K. Al jarenlang sponsor van Sportclub Monster en letterlijk het fundament onder ons clubgebouw. meer »

150x gelezen

Sponsor van de maand.

28 juni 23:00  Een al langdurige relatie is wederom nog weer in ieder geval 3 jaar relatie met de ondertekening van een nieuw reclamebord contract. Van der Valk Tuinmaterialen in Monster is hét adres voor al uw tuin- en terrasideeën. Van der Valk Tuinmaterialen is al 35 jaar een begrip in het Westland. meer »

161x gelezen

JLM sponsor van de maand

16 mei 22:30  JLM-taxi is sponsor van de maand. Dat verdienen ze ook wel een beetje na de langdurige corona periode. JLM taxi’s zie je op weg naar de luchthaven, in de zorg en als je ze zelf bestelt na een feestelijke derde helft, dat laatste is natuurlijk hartstikke verstandig. meer »

188x gelezen

Sponsor van de maand Jongerius bouwbedrijf

24 april 10:15  Bouwbedrijf Jongerius is een al meer dan 140 jaar bestaand (familie)bedrijf en een begrip in het Westland. Gevestigd aan de Heulweg in Kwintsheul. Bouwbedrijf Jongerius heeft zich door de jaren heen bewezen met gevarieerde nieuwbouwprojecten. Van oudsher zijn ze gespecialiseerd in verbouw en renovatie. meer »

121x gelezen

Sponsor van de maand maart V.D. Lans Auto's Monster.

16 maart 21:45  V.D. Lans Auto's B.V. is een bedrijf dat zich sinds 1986 gespecialiseerd heeft in Amerikaanse auto’s zoals Dodge Ram, Ford, Chevrolet, GMC en Cadillac. Door jarenlange ervaring kunnen zij het gehele verkooptraject voor u verzorgen, van import tot aan verkoop. Naast USA cars bent u bij hen ook welkom voor de aanschaf van Europese auto's. meer »

273x gelezen

Sponsor van de maand februari het Hoofdsponsor Team

5 februari 21:15  Deze maand een wat bijzondere vorm van de sponsor van de maand. Dat komt door de Corona of liever gezegd doordat er een einde lijkt te komen aan dat complot tijdperk. We gaan weer beginnen aan een tijdperk dat net als vroeger weer gebouwd is op samenwerking. Een mooi voorbeeld daarvan is het Team Hoofdsponsors (met een hoofdletter T) dat Sportclub Monster rijk is. meer »

297x gelezen

Its mi Sponsor van de maand december, het oude jaar uit het nieuwe in.

12 december 20:45  Onze sponsor van de maand its mi heeft wat u allemaal zoekt voor tijdens de feestdagen. its mi damesmode kun je vinden aan de Hortensiastraat 10 in het centrum van Monstermeer »

195x gelezen

Sponsor van de maand september Twins Investments B.V.

9 september 23:00  Terwijl de schrijver van deze rubriek nog heerlijk de zomer in het hoofd heeft in Frankrijk gaat alles in Nederland gewoon door. Onze keuze voor sponsor van de maand september is gevallen op Twins Investments B.V. Wie zegt u? Wij zeggen Twins Investments. meer »

254x gelezen

Sponsor van de maand augustus Hair by Chantelle en Arnoud Jansen Loodgieters bedrijf.

1 augustus 23:30  In deze rubriek is er deze maand sprake van een unieke historische gebeurtenis. De sponsor van de maand is een dubbele sponsor van de maand. meer »

286x gelezen

Sponsor van de maand juni Glashandel Isomeer B.V.

8 juni 23:30  In de rubriek sponsor van de maand juni nu weer eens aandacht voor een ouwe trouwe sponsor namelijk Glashandel Isomeer B.V. aan de Vlotlaan in Monster. Al jaren trouw sponsor van onze vereniging. meer »

177x gelezen

Sponsor van de maand.

12 mei 22:00  Sponsor van de maand mei Ogenblikje Optiek Monster. Goed zicht op een voetbalveld is van eminent belang, menige stemverheffing te velde ontstaat doordat de betrokkenen onvoldoende beeld hadden van de voorgaande situatie. meer »

250x gelezen

Sponsor van de maand april Autobedrijf Kees Balvert Monster en Den Haag.

13 april 15:30  Sponsor van de maand april Autobedrijf Kees Balvert Monster en Den Haag. Om te voorkomen dat we de suggestie wekken dat onze sponsor van de maand aan grappen ten prooi valt zullen we deze nooit op 1 april bekend maken. meer »

434x gelezen

Sponsor van de maand maart: VSKBouw

9 maart 16:45  Onze sponsor van de maand maart is VSK Bouw en zelden hebben vanuit de sponsorcommissie het zo makkelijk gehad met de tekst voor deze rubriek. Je kunt hem namelijk ook vinden op VSKbouw.nl, en het mooie van een goed bouwbedrijf is dat ook hun site under construction kan zijn. meer »

410x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!