Home - Sportclub Monster

Home

Home

Op weg naar de hoofdklasse !!

Gisteren, 7 juni 21:15  As zaterdag opnieuw een prachtige uitdaging voor Sportclub Monster 2. Het team van Arjan Breemer gaat nu de strijd aan met vv Smitshoek 2 Afgelopen zaterdag behaalde de mannen een prima 2-0 overwinning op Poortugaal 2. De bevestiging eigenlijk ook wel dat we bij Sportclub Monster de afgelopen jaren echt stappen hebben gezet binnen onze selectie want meedoen voor een plek in de hoofdklasse ( hoger kan je niet ) is voor een club als Monster echt fantastisch . Het wordt zaterdag prachtig weer , zie we jullie allemaal weer op ons terras of langs de lijn ? Aanvang 11.30

188x gelezen

Hisense Climate Solutions verlengt contract als hoofdsponsor Dames

Gisteren, 7 juni 11:45  In het bijzijn van de Dames 1 en 2 heeft Hisense Climate Solutions afgelopen week zijn contract verlengd. Ook de komende 2 seizoenen is het weer de hoofdsponsor van de Dames 1 en 2. meer »

37x gelezen

Het Sportclub Monster familie- vriendentoernooi was super

4 juni 21:15  Afgelopen zaterdag hadden we geweldig mooi voetbalweer. 25 teams waren op ons toernooi actief. Meedoen aan ons toernooi is belangrijker dan winnen, dit is het meest belangrijke van ons toernooi. Om de sfeer te verhogen was er weer een springkussen voor de kleintjes, een ijscokar voor allen, de slager Lunenburg BBQ voor de hongerige en ruim voldoende van de “Hij En Ik Nemen Elke Keer Eén Nieuwe” voor de dorstige.meer »

287x gelezen

JO 12-3 kampioen

30 mei 10:00  Op de allerlaatste speeldag van het seizoen moest het gaan gebeuren. Zonnetje, muziek en vuurwerk. Al na 10 minuten was het duidelijk dat de mannen en dame van 12-3 de medailles de titel niet meer afgenomen konden worden. Goed lopende aanvallen, mooie goals, prima verdedigen, aanmoedigende ouders en leeftijdsgenoten leidde uiteindelijk tot een 8-3 overwinning! 12-3, trainers en leiders .. complimenten. Na een moeilijke start met veel wisselingen toch kampioen worden. Goed gedaan, gefeliciteerd.meer »

123x gelezen

EBT Bouwservice Westlands Kampioenschap JO10 voor niet selectieteams.

29 mei 22:45  27 mei 2023. Het was nog wat fris in de ochtend, maar de strak blauwe lucht gaf aan dat dit een heerlijke zonnige dag zou worden. Sportpark Polanen is vandaag het bruisend centrum van een voetbaltraditie in het Westland: het EBT Bouwservice Westlands Kampioenschap JO10 voor niet selectieteams!meer »

204x gelezen

Topscorers titel is binnen

27 mei 23:15  Vandaag stond de wedstrijd tussen de hoogst en laagst geklasseerde teams op het programma en voor de stand was er voor beide teams niet veel te winnen. Dus stond vandaag in het teken van het afscheid van coach Meijer, team manager van Holst en een eventuele topscorers titel voor Jordi van Maanen. Dit zou afhangen van deze wedstrijd en de wedstrijd van Verburch, waar Vince van der Knaap nu de leider in het klassement was. Ook te vermelden ,dat de selectie vandaag aangevuld is met jeugd spelers, die aan het grotere werk mochten ruiken; goed om te zien dat de talenten klaar staan! meer »

433x gelezen

Mud Rijplaten is sponsor van de maand

23 mei 13:00  Mud Rijplaten is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren, transporteren, neerleggen en oprapen van rijplaten en draglineschotten. Zij verhuren bouwhekken en zijn groothandel in onder andere zand en Stelcon/Betonplaten. Op de grote festivals in Nederland verzorgen zij al een aantal jaren de rijplaten. meer »

112x gelezen

Sportclub Monster 4 Kampioen

21 mei 22:00  Sportclub Monster 4 Kampioen in de 2de klasse k. meer »

199x gelezen

Welkom Youri Riepe

15 mei 17:30  We zijn bij Sportclub Monster erg blij dat Youri de overstap gaat maken naar de club in zijn eigen dorp.meer »

508x gelezen

Sportclub Monster kampioen!!

13 mei 19:30  Dit weekend was het eindelijk zover. Het langverwachte kampioenschap is een feit. Waar twee weken geleden Verburch nog roet in het eten gooide door van Lyra te winnen, kon Sportclub Monster het nu in een directe confrontatie afmaken. En zo geschiedde. Op het zonovergoten sportpark in Poeldijk waren alle ingrediënten aanwezig om er een mooie middag van te maken. meer »

1339x gelezen

De mening van.......

12 mei 23:00  Wat een heerlijke Televisieweek! Een ongehoorde reeks van opwindend TV-vermaak trok op ons scherm voorbij. Een opsomming: * Feyenoord dat toch nog geen kampioen mocht worden. * Sc Monster dat ook nog niet echt het kampioenschap kon vieren. * de kroning van Charles in een land dat nog in de Middeleeuwen schijnt te leven. * de beste voetbalwedstrijd van dit seizoen. Namelijk die tussen Real Madrid en Manchester City. * een wedstrijd die in 10 minuten beslist was tussen AC Milan en Internationale * de ondergang van twee kleuters, die naar het songfestival waren afgevaardigd voor Nederland. * AZ dat bijna West Ham United op de knieën kreeg.meer »

182x gelezen

‘SC Monster gaat toch wel kampioen worden…’

5 mei 22:00  Er is een nieuw artikel geplaatst over onze vereniging op Voetbaljournaal.com meer »

375x gelezen

Nagenieten van een geweldige dag

5 mei 10:00  Helaas (nog) geen kampioen, maar wat was het afgelopen zaterdag al een geslaagde dag! meer »

438x gelezen

2-Daagse Voetbalclinic SC Monster

1 mei 16:15  Afgelopen maandag moesten de puntjes op de "i" worden gezet om de 2 daagse voetbalclinic weer tot een succes te brengen. Elke editie is het weer spannend wat het weerbericht gaat doen. Maandag was het weer dramatisch, maar tijdens de clinic was het weer twee dagen prachtig! Twee heerlijke dagen met een volle lijst aanmeldingen. Voor het eerst moest er een programma komen voor een helemaal volle deelnemerslijst, super gaaf!meer »

170x gelezen

Sportclub Monster oppermachtig

30 april 14:15  Zou het dan vandaag gebeuren. Het kampioenschap kon zaterdag behaald worden als de derby tussen de nummers 2 en 3 , Verburch en Lyra een gelijkspel werd of verlies van Verburch. Uiteindelijk zal over 14 dagen de wedstrijd Verburch versus Monster uitsluitsel geven. Verburch won met 4-2 en Sportclub Monster met 6-0 van Houtwijk. Al vroeg in de morgen werd er door de sponsor- en activiteitencommissie alles in gereedheid gebracht voor een ware happening. Sponsors, ereleden en leden van verdiensten waren uitgenodigd voor een lunch op het sportpark en het bijwonen van de wedstrijd. Al dan niet kampioen er zou gefeest worden en ook John Medley was uitgenodigd voor de muzikale omlijsting. meer »

620x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!