Home

Home

JLM sponsor van de maand

16 mei 22:30  JLM-taxi is sponsor van de maand. Dat verdienen ze ook wel een beetje na de langdurige corona periode. JLM taxi’s zie je op weg naar de luchthaven, in de zorg en als je ze zelf bestelt na een feestelijke derde helft, dat laatste is natuurlijk hartstikke verstandig. meer »

54x gelezen

Meiden van MO15-1 kampioen.

15 mei 13:45  Afgelopen zaterdag zijn de meiden van MO15-1 kampioen geworden. De meiden, onder leiding van Mathieu de Jong, Casper Vogel en Perry Looye, zijn nog steeds ongeslagen en kunnen niet meer ingehaald worden. meer »

119x gelezen

Voetbal is oorlog.

14 mei 19:00  Verslag van de wedstrijd Duindorp S.V. – Sportclub Monster 2-2. Een quote die werd toegedicht aan Rinus Michels en bij onze gastheer wel heel erg letterlijk wordt genomen. Bij aankomst op het sportpark aan de Houtrustweg was het feest. Afscheid werd genomen van het grasveld en van een speler (Andrew Zuurmond) welke meer dan 600 wedstrijden in het 1e elftal bij Duindorp heeft gespeeld, voorwaar een knappe prestatie. meer »

599x gelezen

Sportclub Monster pakt weer 3 punten.

10 mei 21:30  Een thuiswedstrijd tegen Verburch op een dinsdagavond. Dat had de Penningmeester, maar ook vele andere leden en supporters van Sportclub Monster graag anders gezien. Het was echter niet anders. De publieke belangstelling was overigens voor een dinsdagavond gewoon zeer goed te noemen en net als met een wedstrijd op zaterdag, waren ook nu de inmiddels welbekende fakkels weer van de partij. meer »

395x gelezen

Feest !!!! Sportclub Monster bestaat 10 jaar !!

10 mei 10:00  Feest !! En wie jarig is trakteert. Zaterdag 18 juni gaan we van vroeg tot laat onze verjaardag vieren want Sportclub Monster is inmiddels al weer 10 jaar. We gaan er met zijn allen echt een fantastische dag van maken die een blijvende herinnering gaat worden .Wat staat er zo ongeveer op het programma ? meer »

250x gelezen

Sportclub Monster komt valse start te boven

7 mei 18:30  In de serie ‘iedere week een finale’ was vandaag de thuiswedstrijd tegen Naaldwijk aan de beurt. Op een zonovergoten sportpark Polanen werd er bij de opkomst van de spelers weer uitgepakt met een sfeeractie van fakkels en vuurwerk.meer »

462x gelezen

De mening van......

6 mei 15:00  “ In principe zijn ze kansloos in Marseille”. Uw columnist meende een week geleden de bovenstaande tekst op de website te mogen plaatsen: “De situatie nuchter bekijkend, hetgeen een echte supporter van Feyenoord zelden doet, is het vrijwel uitgesloten dat Feyenoord de finale haalt”. meer »

114x gelezen

Sportclub Monster verliest dure punten.

30 april 22:30  Op een zonovergoten sportpark van DSVP speelde de gastheren een degelijke wedstrijd en hielden de Westlanders op 1-1. Een terechte uitslag, beide ploegen verdienden de overwinning niet. Massaal waren de supporters aanwezig bij het gastvrije DSVP. meer »

373x gelezen

De mening van......

29 april 21:30  “Flirten met finale, Feyenoord kan volgende week met goede hoop afreizen naar Marseille voor de return tegen Olympique”. Zo luidde de kop in Sportwereld van het AD. “Tirana stap dichterbij na zinderend duel. Maar Feyenoord weet dat return nog loodzwaar karwei wordt”. meer »

116x gelezen

Ton Vollebregt ontvangt koninklijke onderscheiding!

26 april 14:30  Het heeft Zijne Majesteit de Koning vandaag behaagd aan de heer A.A.M. Vollebregt geboren 11 mei 1952, een Koninklijke onderscheiding uit te reiken. Dat waren de plechtige woorden die de burgemeester Arends van Westland vanmorgen uitsprak richting onze wedstrijdsecretaris Ton.meer »

240x gelezen

Sponsor van de maand Jongerius bouwbedrijf

24 april 10:15  Bouwbedrijf Jongerius is een al meer dan 140 jaar bestaand (familie)bedrijf en een begrip in het Westland. Gevestigd aan de Heulweg in Kwintsheul. Bouwbedrijf Jongerius heeft zich door de jaren heen bewezen met gevarieerde nieuwbouwprojecten. Van oudsher zijn ze gespecialiseerd in verbouw en renovatie. meer »

75x gelezen

SC Monster veegt Schipluiden van het veld.

23 april 19:15  Wie stopt SC Monster ? Na de greep naar de macht bij FC Skillz vorige week, was er zaterdag de thuisbeurt tegen Schipluiden. Een ploeg die twee weken geleden ook won van de toenmalige koploper en op 20 november van het vorige jaar verantwoordelijk was voor de laatste nederlaag van SC Monster( 1-0). meer »

667x gelezen

Een onvergetelijk Westlands Kampioenschap JO15.

20 april 19:30  De ochtend begon onbewolkt, doch frisjes. De herinneringen aan een mooie glorieuze dag van ons vlaggenschip, nog wuivend aan de gevel van het gebouw (dromen blijken toch geen bedrog). Sportpark Polanen is vandaag het bruisend centrum van een van de mooiste voetbal tradities in het Westland, het Westlands Kampioenschap JO15. meer »

462x gelezen

In memoriam Martin Bentvelzen.

17 april 18:00  Ons bereikte het droevige bericht dat op zaterdag 16 april is overleden Martin Bentvelzen. meer »

558x gelezen

SC Monster koploper na zinderend topduel .

17 april 9:30  Bengaals vuurwerk, rookpotten en verbale ondersteuning. Bussen vol aanhangers van SC Monster waren afgereisd naar het veld van FC Skillz en zorgden voor een puike sfeer. Ze waren er klaar voor, de greep naar de macht. En de formatie van trainer Meijer stelde de honderden supporters niet teleur. meer »

617x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!