De pupillen van de week.

Gisteren, 20 oktober 21:00  De pupillen van de week in de thuiswedstrijd tegen KMD zijn:meer »

Voorbeschouwing Sportclub Monster – K.M.D.

19 oktober 10:30  SportClub Monster speelt a.s. zaterdagmiddag haar 5e competitiewedstrijd tegen opnieuw een oude bekende: Klein Maar Dapper. De oudere supporters herinneren zich KMD maar al te goed toen de sympathieke vereniging uit Wateringen nog speelde aan de Noordweg. KMD behaalde, met uitstekende voetballers als Hans en Theo van de Wetering, in het verleden prachtige successen meer »

Monster 17-2 ongeslagen gepromoveerd.

18 oktober 13:30  Zes wedstrijden gespeeld, 5 gewonnen en 1 gelijk. Dat was de uitgangspositie voor de laatste wedstrijd van de 1e fase voor de 17-2. Wanneer de laatste wedstrijd tegen Quintus 17-2 ook in winst zou worden omgezet, zou promotie een feit zijn. meer »

In memoriam Jan Goedendorp.

17 oktober 16:15  Vorige week is Jan Goedendorp op 75 jarige leeftijd overleden. Een man met een groot voetbalhart, zo weten ook vele (oud)leden van Sportclub Monster. meer »

The Corner.

17 oktober 14:30  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Soms, heel af en toe, word ik aangesproken over wat er allemaal in die Corner staat. Vandaag werd ik een soort aangehouden door een supporter die iets te melden had over dat kampioenselftal waar ik het verleden week over had. meer »

SC Monster kan alleen van zichzelf verliezen.

17 oktober 12:15  SC Monster was zo veel beter dan het onderaan bungelende Loosduinen, maar stond na een slordige eerste helft wel gewoon op 1-1. In de tweede helft was de scherpte er wel en liep de formatie van trainer Meijer uit naar een comfortabele 1-5 overwinning. meer »

THE CORNER.

10 oktober 13:15  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Doordat ik, met een paar anderen, voetbaliconen van de VV Monster, bezig ben met de organisatie van een reünie ontving ik deze week wat oud fotomateriaal. meer »

SC Monster doneert oude voetbalkleding aan “Hoop voor Albanië”.

10 oktober 12:45  Aan de Maasdijk zit een westlandse Stichting Hoop voor Albanië. Deze stichting zet zich al meer dan twintig jaar in voor het welzijn van de inwoners van dit land. De inzet is om lokale humanitaire projecten te stimuleren en ondersteunen. meer »

Sportclub Monster pakt weer 3 punten

9 oktober 18:15  Op een werkelijk zonovergoten Sportpark Polanen stond vandaag de wedstrijd tegen DSVP op het programma. Het was zaak om na de drie punten die verleden week tegen Quick Steps waren behaald, wederom 3 punten aan het totaal toe te voegen om zodoende minimaal in het rechter rijtje te blijven. meer »

De mening van.......

9 oktober 11:45  Het voetbal is weer bevrijd van de Corona-mist die anderhalf jaar over de velden heeft gelegen. De competities zijn weer begonnen. De eerste resultaten vallen mee of tegen. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!