Home - Sportclub Monster

Home

Home

Onze sponsor- en vrijwilligersavond

29 januari 9:45  Vrijdagavond 27 januari vond de sponsor- en vrijwilligersavond plaats in het clubgebouw van Sportclub Monster en de aankondiging beloofde al dat het een mooie avond zou worden. De zaal was door de sponsorcommissie al keurig ingericht, podium, vlaggen, beeld en geluid. De avond was een bedankje aan alle vrijwilligers en sponsoren. De aftrap vond plaats door Erik de Borst die o.a. een rondje maakte door de zaal om een aantal vrijwilligers hun ervaringen te delen. meer »

164x gelezen

De vrienden van Sportclub Monster.

24 januari 21:15  We zijn alweer bijna een maandje in het nieuwe jaar, een mooi moment om uzelf eens de vraag te stellen: “Hoe is het met mijn goede voornemens deze dagen?” meer »

230x gelezen

Eenvoudige zege voor Sportclub Monster.

21 januari 19:45  Het was niet de vraag óf SC Monster zou gaan winnen afgelopen zaterdag, maar meer met hoeveel. De povere hekkensluiter uit deze afdeling, SV Madestein, kwam namelijk op visite op sportpark Polanen. meer »

559x gelezen

De mening van.......

20 januari 16:15  Netten horen in de doelen; verder ….niet!!! In de Kuip, het aftandse stadion van Feyenoord, worden netten opgehangen om te voorkomen dat supporters allerlei voorwerpen, zoals vuurwerk, aanstekers, flesjes bier enz, enz. op het veld worden geworpen. Vooral bij de cornervlag is het vaak raakt. meer »

135x gelezen

Polanen Open was weer geslaagd.

15 januari 16:15  Zaterdag jl. werd weer het traditioneel darttoernooi Polanen Open gehouden. 32 deelnemers streden onder de wedstrijdleiding van Ted Barendse voor eer: “beste darter van Sportclub Monster”. meer »

261x gelezen

Verslag trainingskamp Sportclub Monster Benidorm 2023 dag 3 en 4.

10 januari 17:30  Dag 3 Op dag 3 stond er een ochtend en een middag activiteit op de planning. De staf had het voor elkaar kunnen krijgen om de enige Padelbaan van het hotel te reserveren. 1 baan voor 20 spelers was wat te weinig voor Padel dus besloot de hoofd trainer voetvolley te gaan doen in plaats van Padel. meer »

308x gelezen

Verslag trainingskamp Sportclub Monster Benidorm 2023

7 januari 16:45  Dag 1 en 2 Na voor de meesten een korte nacht vertrok de bus om 3 uur in de ochtend om 23 man van de selectie af te leveren op Schiphol. Na aankomst op de luchthaven bleek vluchtnummer HV 6143 op tijd te gaan vertrekken richting het zonnige Alicante. De vlucht ging voortvarend en omdat niet alle plaatsen bezet waren kon Ruben z’n lange benen met gemak kwijt en ook Keke had de ruimte om z’n opspelende darmen te ontluchten. Aangekomen op de luchthaven was er even een misverstand met de buschauffeur die ons naar het altijd gezellige Benidorm zou brengen. meer »

612x gelezen

Selectie op trainings kamp in Benidorm

6 januari 15:15  De selectie van Sportclub-Monster is op trainingskamp in Benidorm ze hebben wat foto's van dit gebeuren gestuurd om ons te laten zien.meer »

470x gelezen

De mening van.......

30 december 19:15  Pelé scoort tegen Feyenoord Oosterparkstadion 4 juni 1959. De levende legende Pelé is niet meer. Hij overleed op 82 jarige leeftijd. Hij wordt door vele voetbalkenners beschouwd als de beste voetballer tot nu toe. meer »

188x gelezen

Persbericht SC Monster.

27 december 13:45  Nadat Marco Meijer heeft aangegeven zijn functie als hoofdtrainer bij SC Monster aan het einde van het seizoen te zullen beëindigen heeft de TC, en afvaardiging van het bestuur diverse gesprekken gevoerd met Marc Dijkhuizen ten aanzien van zijn ambitie om het hoofdtrainerschap op zich te gaan nemen. meer »

449x gelezen

Groteclubactie

16 december 14:00  De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van het verkopen van loten voor de Grote Clubactie. We willen dan ook alle kinderen bedanken, die zo hun best hebben gedaan om hun loten te verkopen! Wat zijn er veel loten verkocht, wat een toppers! Alle reden stil te staan bij wie de winnaars geworden zijn.meer »

151x gelezen

Planning kantinedienst 2023.

15 december 15:15  Onderstaand vindt U de planning voor de kantinedienst voor januari t/m mei 2023. De meeste jeugdteams zijn al aan de beurt geweest dus nu krijgen ook de senioren de kans om hun steentje bij te dragen aan onze mooie club! meer »

184x gelezen

Ben jij de nieuwe Haaglanden Voetbal Esports Kampioen?

13 december 19:30  Wij gaan de Haaglanden Voetbal Cup ook online organiseren, de Haaglanden Voetbal Esports Cup 2023. Dit doen we in samenwerking met onze partner Gammax Gaming & Esports Center uit Scheveningen. Wat houdt dit in? meer »

150x gelezen

NXXT en De Slimmerick nieuwe bordsponsors.

11 december 15:15  Naast de drie punten tegen Verburch is Sportclub Monster ook weer 2 bordsponsors en Heeren van Polanen in de Business Club rijker. De heren Sjaak van Lent en Sven Braber tekenden namens respectievelijk Autorijschool NXXT en De Slimmerick het contract. meer »

212x gelezen

Sportclub Monster neemt voorschot op de titel.

10 december 19:45  Feest op sportpark Polanen ! Het vuurwerk voor aanvang van de wedstrijd tegen concurrent Verburch was al indrukwekkend. De ploeg van trainer Meijer zorgde vervolgens voor een geweldig vervolg. Met een klinkende 3-0 zege werd niet alleen de 1e periodetitel gepakt, maar werd tevens een voorschot op het kampioenschap genomen. meer »

873x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!