In memoriam Wim Geleijnse.

26 juli 10:00  Weer moeten we helaas afscheid nemen van een van onze oude leden , die zoveel hebben betekend voor Sportclub Polanen. Ook Wim Geleijnse kon het niet winnen en moest uiteindelijk op 79-jarige leeftijd afscheid nemen van zijn familie en bekenden. meer »

139x gelezen

Polanenbokaaltoernooi.

13 juli 16:30  De voortdurende dreiging van coronabesmetting heeft de toernooiorganisatie vorig jaar gedwongen om ons goed bezochte Polanenbokaaltoernooi uit te stellen. Nu de seinen door de overheid op groen zijn gezet zal dit jaar op Sportpak Polanen de 39e editie plaatsvinden. meer »

282x gelezen

Meidenclinic SC Monster in leuke sfeer en goed bezocht.

5 juli 11:15  De meiden van de jeugd van SC Monster waren vanmorgen wat eerder wakker. Niet elke dag komen de voetballers als Julia Banwari en Isa Grimmius van ADO op bezoek voor een clinic. De kans om gescout te worden is altijd aanwezig. Stipt 10.00 uur werden ze voorgesteld. meer »

144x gelezen

Hisense “Climate Solutions” nieuwe hoofdsponsor damesselectie van Sportclub Monster

1 juli 20:30  Wie van voetbal houdt kan sinds het lopende Europees Kampioenschap voetbal niet meer om het merk Hisense heen. Als één van de hoofdsponsors van het Europese Kampioenschap voetbal is het merk Hisense veelvuldig in beeld op de reclameborden langs het veld en eigenlijk niet te missen.meer »

293x gelezen

ADO Den Haag Vrouwen helpt bij open training meisjes vanaf 6 t/m 17 jaar

28 juni 9:30  SPORTCLUB MONSTER IS OP ZOEK NAAR JOU... Op zaterdag 3 juli is er een open training van 10.00 uur – 12.00 uur. Hierbij worden we geholpen door 2 dames van ADO Den Haag Vrouwen! Wat gaan we de doen: een leuke actieve training met tips en als afsluiter gezellig een drankje doen.meer »

258x gelezen

Nieuwe JO15-1 winnaar Regiocup.

27 juni 9:00  Afgelopen weken konden de jeugdteams van Sportclub Monster weer strijden tegen andere clubs en werd er deelgenomen aan de Regiocup. De nieuwe JO15-1 kende een mindere start door (onterecht) te verliezen van Velo, maar herstelde zich goed door 2 overwinningen op Duno (3-1) en VCS (4-3). meer »

124x gelezen

Een korte update

25 juni 23:00  Beste iedereen juni 2021 Een korte update van zaken voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt. 1. De eerste digitale Algemene leden vergadering (ALV) Op 13 maart j.l. hielden we onze eerste digitale ALV. De Corona omstandigheden noopten ons daartoe. Het bestuur had zoveel mogelijk via de Website de stukken ter inzage en voorbereiding verspreid, zodat iedereen zich ook goed op de inhoud kon voorbereiden. Verder kon via ons You-Tube-Kanaal iedereen de vergadering vanuit huis volgen. In totaal hebben 70-80 leden de vergadering (deels) gevolgd.meer »

186x gelezen

Ja dat is Monster !

25 juni 22:45   Vorige week konden we al melden dat de JO8 in mooie nieuwe tenues vol trots het veld weer op kon. Helaas was deze wedstrijd voor onze strijder Sep Schrijber wat minder gelukkig. Bij een voorsprong voor Monster viel Sep verkeerd op zijn arm en moest daarna geopereerd worden in het ziekenhuis. meer »

126x gelezen

The Corner.

23 juni 9:00  THE CORNER. HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Dit is de eerste Corner van dit jaar en gelijk de laatste van dit dramatische seizoen. Eigenlijk kun je het geen seizoen noemen natuurlijk. Het was helemaal niks, pet, nada, drama, verschrikkelijk en ook een beetje erg. meer »

167x gelezen

Monster 7 ook in het nieuw.

17 juni 15:30  Twee spelers van Monster 7, Daan Bruggeling & Micheal Verkade, hebben twee mooie Westlandse bedrijven gestrikt om hun team van kleding te voorzien. meer »

134x gelezen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!