De Corner.

29 november 17:00  THE CORNER. HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Het is allemaal wat, we zitten in een diep, zwart gat. Géén competitie, géén concurrentie. Níet kunnen klágen, zágen of zéuren. meer »

De Corner.

22 november 18:15  THE CORNER. HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Het boek van het jaar, met daaraan verbonden de NS prijs, is deze week bekend geworden. De NS sponsort dus en als je een keer gratis wilt reizen met de trein moet je nú een boek kopen. Nu zijn er veel stilte coupés, lekker rustig en geen vertraging, al zou je dat wel willen met een goed boekmeer »

The Corner.

8 november 18:30  THE CORNER. HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Gelukkig klopt niet alles wat in de Corner is te lezen, het meeste wel, maar dat wist u natuurlijk al. Sóms kruipt er een foutje tussendoor. meer »

The Corner

3 november 15:30  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Mijn eerste herinneringen met het internationale voetbal komen uit Engeland, het land waar het voetbal ooit is uitgevonden. Eind jaren ´60, ik was toen denk ik een jaar of tien, was Manchester United het bekendste team in Engeland, ook in Europa, en daar heb ik wat mee als voetballiefhebber.meer »

The Corner

25 oktober 23:15  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. 70 jaar lid van de vereniging, wíe kan dat zeggen. Natúúrlijk  onze eigense Theo van Keuken der Bruggeling. De felicitatiekaarten die hij ontving voor zijn verjaardag waren niet te tellen. PostNL had een recorddag voor het bezorgen van al die post. Al die kaarten konden niet in zijn brievenbus dus werden de bussen van zijn buren ook vol gepropt.  Mijn kaart heb ik in de vuilcontainer gestopt want die stond voor de deur. Namens de vereniging kreeg hij ook nog een mooie plaquette met ingelijst clubshirt.meer »

The Corner

18 oktober 23:30  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Ja, en nou? Zeg het maar. Wat moeten we nu? Wéér geen voetbal en dat nu het zo goed gaat met team 1 en team Cees. Het is nog maar de vraag of het seizoen afgemaakt gaat worden en hoe en wanneer? Is het voor spek en bonen of gaat het straks misschien toch afgemaakt worden voor de punten. Gaan we nog tegen de HVC spelen voor de Westlandcup? Trainer Piet Boon zou het maar wat graag willen, al is het alleen maar om onze Warboutjes weer eens te zien voetballen. Hij zou Jesper en Jurgen het liefst in zijn team zien ballen want hij is een groot fan van allebei. Misschien is het maar goed voor de Hoek dat die wedstrijd niet doorgaat.meer »