The Corner - Sportclub Monster

The Corner

The Corner

The Corner.

20 maart 13:15  W. STEENVOORT HOOFDSPONSOR; LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. De oproep van barcommissielid Paul Valluk heeft gelukkig tóch wat opgeleverd. De oproep is dus niet voor niets geweest. De bezetting van de keuken is vrij lastig en ook daar heeft een vrijwilliger zich voor aangemeld. Als hij maar wel lekkere, en veel bitterballen kan bakken want dat is wel belangrijk. meer »

925x gelezen

THE CORNER.

6 maart 15:00  W. STEENVOORT HOOFDSPONSOR; LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Supporters zijn een raar volk. Vooraf aan de wedstrijd Vitesse tegen Sparta maakten de spelers gezamenlijk een V teken. Alle supporters waren er even stil van en was er hartelijk applaus na dit mooie gebaar. meer »

333x gelezen

THE CORNER.

27 februari 17:15  W. STEENVOORT HOOFDSPONSOR; LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Geen mondkapjes, geen 1,5mtr, geen QR controle, maar ook géén voetbal. Wél een compleet leeg sportpark en een lege kantine. Het was op de mooiste dag van de week stralend weer. En geen voetballer te bekennen? Wij hadden met de koffie de hele kantine tot onze beschikking. meer »

389x gelezen

THE CORNER

20 februari 12:30  W. STEENVOORT HOOFDSPONSOR; LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Gelukkig werd er overal gewoon gevoetbald. Daar zag het vrijdagavond niet naar uit met die wind, regen en nog meer wind. Zou wat zijn geweest, een afkeuring na maanden niet gevoetbald te hebben. De KNVB kan geen enkele afkeuring gebruiken want dan komen ze in tijdnood. Er zijn nu pas 10 wedstrijden gespeeld dus nog 16 te gaan. Op ons sportpark waren er geen belemmeringen om niet te kunnen voetballen. Geen beschadigde zonnepanelen op het dak van de ktine, geen omgewaaide lichtmasten, geen geknikt toegangshek door een íjzersterke tralielegger, geen gebroken Cornervlaggen en ook de oude tribune stond er nog. Gelukkig kwam de meeste wind vanuit de Hey, dat is onze redding geweest. Het enige wat in elkaar was gezakt was de stormvaste buitentent, maar die is het gewend. In de kantine kon ook alles gewoon doorgaan. Koffie, mét gebak en niet van zómaar iemand. De Hoofdsponsor van de Corner, Wim Steenvoort, had deze keer voor wat lekkers gezorgd. De moorkoppen, slagroomgebak en de tompoucen smaakten heerlijk. meer »

403x gelezen

THE CORNER.

13 februari 11:45  W. STEENVOORT HOOFDSPONSOR; LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Wie deze week het sportpark heeft bezocht heeft ongetwijfeld een blik geworpen op de nieuwe entree met daarop het logo van de vereniging, dat geheel is afgewerkt in de clubkleuren keelrood en azuurblauw. meer »

417x gelezen

THE CORNER.

6 februari 12:30  W. STEENVOORT HOOFDSPONSOR; LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Word er éindelijk weer gevoetbald, het hele sportpark is weer vrijgegeven door de beleidsbepalers, kan je niet naar de voetbal door een rugblessure. Eén van mijn maten, de zwager van, zat de laatste maanden al verplicht thuis, maar daar komen er door deze kwetsuur nog een paar weken bij. Gelukkig konden wij hem zaterdagochtend een hart onder de riem steken, zoals alleen wíj dat kunnen, voor zijn 80e verjaardag. meer »

578x gelezen

The Corner.

26 december 11:45  W. STEENVOORT HOOFDSPONSOR; LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Reünie VV Monster. Er was nog enige hoop dat de reünie van de VV Monster doorgang zou vinden, maar door het resolute besluit van het supertrio Rutte, de Jong en v Dissel, kan het helaas niet. meer »

403x gelezen

THE CORNER.

12 december 15:45  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Het was een stralende dag om te voetballen. Met een fris windje tegen fietste ik naar Naaldwijk waar de SC Monster tegen Westlandia speelde. meer »

295x gelezen

THE CORNER.

5 december 12:30  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Vanmiddag, zaterdagmiddag!! om klokslag 17.00u. was ik thuis! Mijn vrouw keek mij verbaasd aan en vroeg of het wel goed ging met mij. Ze was helemaal van slag. Het is me wat allemaal met die nieuwe maatregelen. meer »

292x gelezen

The Corner.

28 november 18:15  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Eigenlijk weet de Sint, niet waar die aan begint. Hij gaat proberen, om een beetje te sneren en ook om te pluimen, vanaf nu dus duimen. meer »

311x gelezen

THE CORNER.

21 november 13:00  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Het is u misschien nog niet opgevallen, of wel, maar er wordt hard gewerkt, nou ja…., aan een nieuwe entree op ons sportpark. Hoe het er uit gaat zien weet geen mens. Er ligt al wel een aardige betonnen fundering van een paar kuub en wat leidingen. In de periode van de fusiebesprekingen heb ik eens voorgesteld om de entree aan te pakken en die anders te maken. meer »

289x gelezen

THE CORNER.

14 november 17:30  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. We komen weer in zwaar weer te zitten als vereniging zijnde met de nieuwe maatregels vanuit Den Haag, door de pandemie. Ik ga het niet hebben over wat een ieder wel of niet moet doen of hoe je er in moet staan want dat is toch niet te doen. meer »

344x gelezen

The Corner.

31 oktober 12:00  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Zo, de eerste ALV, live met publiek in de kantine, en mét de nieuwe bestuurders, zit er op. In een rap tempo werden alle punten afgewerkt. meer »

452x gelezen

The Corner.

24 oktober 15:15  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT MONTAGEBEDRIJF EN LUCHTMECHANIEK. De voorbereidingen voor de ALV zijn afgerond. Alle bestuursleden hebben de hele agenda tot in de puntjes doorgenomen. Hopelijk heeft voorzitter Barendse zich een beetje verdiept in de jubilarissen die gehuldigd gaan worden zodat die zich echt vereerd mogen voelen. meer »

376x gelezen

The Corner.

17 oktober 14:30  HOOFDSPONSOR: W. STEENVOORT LUCHTMECHANIEK & MONTAGEBEDRIJF. Soms, heel af en toe, word ik aangesproken over wat er allemaal in die Corner staat. Vandaag werd ik een soort aangehouden door een supporter die iets te melden had over dat kampioenselftal waar ik het verleden week over had. meer »

307x gelezen

Meer nieuws

03-10 The Corner.

26-09 The Corner

23-06 The Corner.

29-11 De Corner.

22-11 De Corner.

08-11 The Corner.

03-11 The Corner

25-10 The Corner

18-10 The Corner

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!